Κατερίνα Πλακίδα: Την “πολιορκούν” δύο κόμματα, τι συμβαίνει με την Χρυσή Αυγή

Επειδή… εκλογές έρχονται και τα κόμματα ήδη ετοιμάζονται όσον αφορά την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με πληροφορίες του blueskytv.gr υπάρχουν πολιτικοί φορείς που πολιορκούν την Κατερίνα Πλακίδα, την όμορφη λιμενικό που είναι ιδιαίτερα ενεργή στο συνδικαλιστικό κομμάτι των ένστολων.

Είχαμε γράψει πως στη Νέα Δημοκρατία την είχαν πλησιάσει για να συζητήσουν μαζί της, ωστόσο το τελευταίο διάστημα ακόμη δύο πατριωτικά κόμματα την “πλεύρισαν” για να μάθουν τις διαθέσεις της, καθώς πολιτικά κινείται σε αυτό το χώρο.

Το ένα κόμμα ήταν του Κυριάκου Βελόπουλου (Ελληνική Λύση) και το άλλο του Ζώη Κολιού (προέρχεται από τους ΑΝΕΛ) που σύντομα θα ανακοινωθεί. Η ίδια δεν έχει πάρει τις αποφάσεις της.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως το όνομα της Κατερίνας Πλακίδα έχει ακουστεί και για την Χρυσή Αυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να ενταχθεί στο κόμμα και να είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές, υπάρχουν όμως και αντιδράσεις. Κανείς δεν γνωρίζει το πρόκειται να συμβεί.

Το σίγουρο είναι πως ο Κατερίνα Πλακίδα αποτελεί το “Μήλον της Έριδος” για τα λεγόμενα πατριωτικά κόμματα. Και το όνομά της θα παίζει όλο και πιο δυνατά, μέχρι να πάρει την απόφασή της.