Κτηνωδία! Έσερνε το σκυλί του στο δρόμο δεμένο πίσω στο αγροτικό του (video)

Αχαΐα

Ένα πραγματικά σκληρό περιστατικό έλαβε χώρα στο 5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μεγάλου Σπηλαίου – Καλάβρυτα, στην ορεινή Αχαΐα, όταν ένας ασυνείδητος οδηγός έδεσε το σκύλο του στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου του και το έσερνε στο δρόμο ματωμένο και ανίκανο να αντισταθεί! 

Μετά το σάλο που προκάλεσε το βίντεο οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Καλαβρύτων εντόπισαν τον οδηγό και σύμφωνα με το kalavrytanews ισχυρίστηκε πως πρόκειται για ατυχές περιστατικό και ότι το σκυλί το είχε δεμένο στην καρότσα του οχήματος του και έπεσε από το αυτοκίνητο χωρίς να το αντιληφθεί!

Υπενθυμίζουμε ότι το περιστατικό κατέγραψε ένας ιδιώτης με το κινητό του τηλέφωνο και μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, στο οποίο φαινόταν καθαρά το όχημα να σέρνει τον δεμένο σκύλο, το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων ανέλαβε την αυτεπάγγελτη διερεύνηση του περιστατικού ώστε να εντοπίσει το αγροτικό που έσερνε το άτυχο ζώο και τον οδηγό που τράβηξε το βίντεο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης διερχόμενος οδηγός τον ακινητοποίησε, ενημερώνοντας τον πως θα τον καταγγείλει στις αρχές. Εκείνος όμως σύμφωνα με πληροφορίες, επιδεικνύοντας πρωτοφανή αδιαφορία, μπήκε και πάλι στο αυτοκίνητό του και συνέχισε την πορεία του, έχοντας ακόμα τον σκύλο δεμένο!

Όπως αναφέρει πάντως το kalavrytanews στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και σε όλη την διαδρομή από την την διασταύρωση της Κερπινής, υπάρχουν ίχνη αίματος….

Διαβάστε επίσης: Δείτε τον – Στον εισαγγελέα ο εκτελεστής του Ζαφειρόπουλου – Οι πρώτες φωτογραφίες!