Μαχαίρωσε και σκότωσε το γείτονά της στην Κρήτη για μία παρατήρηση

Κρήτη

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Κρήτη με πρωταγωνιστές μία 26χρονη γυναίκα κι έναν 35χρονο άντρα από την Αλβανία, οι οποίοι ήταν γείτονες.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο. Ο άτυχος 35χρονος βγήκε από το σπίτι του για να κάνει παρατήρηση στην 26χρονη γειτόνισσά του. Εκείνη βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και φώναζε, αναστατώνοντας ολόκληρη τη γειτονιά.

Έτσι έγινε το φονικό
Η νεαρή γυναίκα, η οποία είναι χρόνια χρήστης ναρκωτικών ουσιών βρισκόταν σε κρίση αι άρχισε να φωνάζει και να βρίζει όποιον έβρισκε μπροστά της. Ο 35χρονος την πλησίασε για να την επιπλίξει και να της πει να σταματήσει να κάνει φασαρία. Τότε εκείνη, χωρίς δεύτερη σκέψη, άρπαξε ένα μαχαίρι και του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα του!

Ο άτυχος άντρας, πατέρας δύο παιδιών, έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Άμεσα περίοικοι που άκουσαν τον καβγά, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Ασθενοφόρο μετέφερε τον άτυχο 35χρονο στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά για τον ίδιο. Αστυνομικοί που προσέτρεξαν στο σημείο, συνέλαβαν την 26χρονη.

Πηγή: cretapost.gr