Μπαλάκι ευθυνών – Ο Μαυραγάνης “δείχνει” Δούρου και η Δούρου τον Δασάρχη και τη Δήμαρχο (video)

Ρένα Δούρου

16 νεκροί, έξι αγνοούμενοι, 23 τραυματίες με τον “πόλεμο” ευθυνών να ξεσπάει στην πλάτη χιλιάδων κατοίκων των περιοχών που έπληξε η κακοκαιρία την Τετάρτη.

Ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης έδειξε την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου κι εκείνη με τη σειρά της τον Δασάρχη, την Πολεοδομία και τη Δήμαρχο της Μάνδρας, Ιωάννα Κριεκούκη.

Ακόμη μια φορά φταίνε οι άλλοι ή οι προηγούμενοι. Στο τέλος δεν θα φταίει κανείς άλλος από τον καιρό και τους κατοίκους που με νόμιμες άδειες έχτισαν πάνω σε ρέματα. Ενώ θρηνούμε θύματα και πριν ξεκινήσει η μάχη για την αποκατάσταση των ζημιών ξέσπασε ο πόλεμος των ευθυνών. Ο υφυπουργός Μεταφορών και υποδομών είπε σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 ότι η κύρια ευθύνη βαρύνει την Περιφέρεια, αποφεύγοντας για ευνόητους λόγους αναφέρει ονόματα.

Αμέσως μετά στην ίδια εκπομπή παρενέβη η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου η οποία δήλωσε ότι δεν θέλει να συμμετάσχει στο “γαϊτανάκι” των ευθυνών, λέγοντας ωστόσο με τη σειρά της ότι όσο υπάρχουν δασαρχεία, πολεοδομίες και άλλες υπηρεσίες που δεν νομοθετούν αλλά απλά σχολιάζουν θα μετράμε πληγές.

Μάλιστα η Περιφερειάρχης “έδειξε” με τη σειρά τον Δασάρχη, λέγοντας ότι η μελέτη που έμενε στα συρτάρια για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής ήταν στο συρτάρι του πριν η ίδια αναλάβει τα καθήκοντά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξι οι αγνοούμενοι – Αναζητούνται άλλα δύο άτομα που δεν έχουν δώσει σημεία ζωής

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΣΥΡΙΖΑ στις Παρεμβάσεις για την τραγωδία στην Δ. Αττική: «Το μαχαίρι θα μπει στο κόκκαλο»

ΑΚΟΜΑ: Στη Μάνδρα ο Αλέξης Τσίπρας: Ενημερώθηκε για την καταστροφή (Βίντεο)