Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης δίπλα στους πληγέντες στη Μάνδρα (Εικόνες)

Κάλεσμα αλληλεγγύης προς τους δημότες του Ελληνικού-Αργυρούπολης από τον δήμαρχο της περιοχής Γιάννη Κωνσταντάτο, “για τους πληγέντες αδελφούς μας στον Δήμο Μάνδρας”, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Έτσι από την 12:00 το μεσημέρι έως την 17:00η το απόγευμα εκατοντάδες πολίτες του δήμου έσπευσαν στο κάλεσμα του δημάρχου και πρόσφεραν ότι μπορούσε ο καθένας.

Όπως έγραψε και ο κ. Κωνσταντάτος στο facebook: “Συγκλονιστική η ανταπόκριση σας! Υπερήφανος για εσάς και την αγάπη σας ! Μέσα σε λίγες ώρες από την ανακοίνωση μου για την πρωτοβουλία μας για συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων εκ μέρους του Δήμου μας για τους πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας περισσότεροι από 500 δημότες μας έσπευσαν να φέρουν βοήθεια με αποτέλεσμα να γεμίσουμε 10 φορτηγά. Αύριο 100 εθελοντές μας με την πολιτική προστασία και μηχανήματα του Δήμου θα πάμε στην Μάνδρα για να κάνουμε ότι μπορούμε και να απαλύνουμε τον πόνο των ανθρώπων ενώ θα βοηθήσουμε στον καθαρισμό κάποιας γειτονιάς . Είμαι υπερήφανος για όλους σας. Σας ευχαριστώ πολίτες και εθελοντές που αποδείξατε ότι ο Έλληνας έχει ψυχή μοναδική! Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης πάντα στην πρώτη γραμμή!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Πνίγηκε» και η Σαλαμίνα! Καταστροφές και σε σπίτια! (16 φωτογραφίες)

Αίσιο τέλος στην επιχείρηση απεγκλωβισμού στο Βαρικό Πιερίας (video)

Στον Πειραιά το κρουαζιερόπλοιο για τη φιλοξενία πληγέντων κατοίκων της Δυτικής Αττικής

Δεν έχει τέλος η τραγωδία – 20 τα θύματα στην Δ. Αττική – Δήμαρχος Μάνδρας: «Δεν μπορούμε να θάψουμε τους νεκρούς μας»