Πανικός – Χωρίς twitter έμεινε ο Τραμπ για 11 ολόκληρα λεπτά! Πώς απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός του (pics)

Τραμπ

Παγκόσμια ανησυχία προκάλεσε η… εξαφάνιση για 11 λεπτά του λογαριασμού του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ από το Twitter.

Όσοι έτυχε να επιχειρήσουν να διαβάσουν κάποιο tweet του Τραμπ το επίμαχο διάστημα έβλεπαν το μήνυμα που εμφανίζεται όταν ένας λογαριασμός έχει «κατέβει» από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν καθώς ο Τραμπ είναι πολύ δραστήριος στο Twitter. Τελικά όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία η αναστάτωση προκλήθηκε από το χειρισμό ενός υπαλλήλου, ο οποίος, μάλιστα, έκανε την κίνηση αυτή την τελευταία ημέρα της εργασίας του. «Κατά τη διάρκεια της έρευνας ενημερωθήκαμε ότι όλα έγιναν από υπάλληλο στο τμήμα υποστήριξης πελατών κατά την τελευταία ημέρα εργασίας του. Διεξάγουμε πλέον πλήρη εσωτερική έρευνα» ανακοίνωσε η εταιρεία.

Στην πρώτη της ανακοίνωση η εταιρεία είχε κάνει λόγο για ανθρώπινο λάθος υπαλλήλου διαβεβαιώνοντας ότι λαμβάνει μέτρα προκειμένου αυτό να μην ξαναγίνει.

Ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος δεν σχολίασε το γεγονός, καθώς το επόμενο tweet που ανέβασε αφορούσε την επικαιρότητα και όχι το σφάλμα του Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό στο Μανχάταν

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο πρόβλημα: Ο εγκέφαλος των αστροναυτών μπορεί να ζοριστεί από τα διαστημικά ταξίδια

ΑΚΟΜΑ: Σφίγγει ο κλοιός για Πουτζδεμόν: Η εισαγγελία ζητά να εκδοθεί εναντίον του διεθνές ένταλμα σύλληψης