Προειδοποίηση από Καλλιάνο: Έρχεται νέο ξέσπασμα κακοκαιρίας από το βράδυ

“Μην ξεγελιέστε από την πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού, αναμένονται πάλι καταιγίδες το βράδυ”, προειδοποιεί ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος σε ανάρτηση του στο facebbok.

Συγκεκριμένα ο μετεωρολόγος και Αναπληρωτής Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, τονίζει ότι “μπορεί ο καιρός να δείχνει ελαφρώς βελτιωμένος ως προς τις βροχοπτώσεις στην Αττική, όμως μην ξεγελιέστε!
Από τις βραδινές ώρες σήμερα αναμένω νέο “ξέσπασμα” με σποραδικές καταιγίδες που θα απασχολήσουν μεγάλο μέρος του νόμου Αττικής και ενδεχομένως και των δυτικότερων περιοχών της που εχθές επλήγησαν.”

Μάλιστα χτυπάει το “καμπανάκι” του κινδύνου λέγοντας ότι “φαίνεται ότι θα έρθει κάτι αρκετά δυνατό και ότι σε τοπικό επίπεδο θα σημειωθούν αρκετά χιλιοστά βροχής.
Δεν θέλω να αγχωθείτε, δεν υπάρχει λόγος να το κάνετε και δεν είναι και η πρόθεση μου αυτή. Επιθυμώ απλά να σας ενημερώσω γι αυτό που εκτιμώ ότι θα έρθει πάλι.”

“Και να σας πω την αλήθεια μου, μακάρι να μην βρέξει πάλι στην Αττική το βράδυ, όμως δύσκολα θα το αποφύγουμε. Και πιο πολύ το αναφέρω για τις πληγείσες περιοχές, όπου υπάρχουν άνθρωποι που σήμερα το βράδυ θα μείνουν στους δρόμους διότι για τις άλλες περιοχές δεν τίθεται ζήτημα ανησυχίας.

Αυτή η κατάσταση, με εξάρσεις και υφέσεις, θα διατηρηθεί στην Αττική μέχρι και το Σάββατο το βράδυ…”, καταλήγει ο Γιάννης Καλλιάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για επιδείνωση του καιρού – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Η ΕΜΥ εξηγεί – Γιατί έριξε τόσο πολύ νερό στην περιοχή της Νέας Περάμου και της Μάνδρας

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Αλλάζει άρδην ο καιρός από τα ξημερώματα της Δευτέρας