ΣΟΚ: Αφγανός κακοποίησε σεξουαλικά το 11 μηνών βρέφος του

Απίστευτη αλλά δυστυχώς αληθινή είναι η καταγγελία Αφγανής μητέρας ότι το 11 μηνών βρέφος της έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα του.

Το παιδί μεταφέρθηκε χθες βράδυ στο Νοσοκομείο Χίου, όπου σοκαρισμένο το προσωπικό κατέγραψε την καταγγελία της μητέρας.

Πρωινές ώρες, και ενώ το βρέφος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χίου, η ίδια κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού.

Άμεσα έγινε η σύλληψη του συζύγου, ενώ σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε ιατροδικαστική εξέταση που σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαιώνεται δυστυχώς η σεξουαλική κακοποίηση του βρέφους!

Ο περίπου 35χρονων δράστης αφγανικής καταγωγής, που έχει υποβάλλει αίτημα για άσυλο, διέμενε στο Κέντρο Καταγραφής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ, ενώ η μητέρα με το αγοράκι σε δομή φιλοξενίας εκτός καταυλισμού· πιθανότατα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Το ζευγάρι είχε προβλήματα στη σχέση τους και είχε απασχολήσει την αστυνομία, για αυτό το λόγο, όμως φαίνεται ότι τις τελευταίες μέρες κάτω από τις πιέσεις του συζύγου η μητέρα δέχτηκε να μένει μαζί τους. Χθες όμως επιστρέφοντας στο δωμάτιο βρήκε το μωρό να κλαίει και να έχει κακοποιηθεί, οπότε και το μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ο δράστης, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ της Χίου που έφερε στη δημοσιότητα το γεγονός, κρατείται καταρχήν φρουρούμενος στο Νοσοκομείο, ενώ σχηματίζεται η δικογραφία και πιθανότατα εντός της ημέρας να οδηγηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή.

Πηγή: ΕΡΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μυτιλήνη: Ένταση κατά την διάρκεια κινητοποίησης για την απομάκρυνση σκηνών μεταναστών

Χίος: Στο αυτόφωρο έξι πρόσφυγες για πρόκληση σωματικής βλάβης σε 75χρονο Έλληνα

Επεισόδια σε Λέσβο και Χίο με μετανάστες: Έκαναν πλιάτσικο σε θερμοκήπιο