Σπαραγμός στη κηδεία των δίδυμων 8χρονων αγοριών στη Νέα Σμύρνη – Δάκρυσε και ο ιερέας (Βίντεο)

Τα δυο αγοράκια 8 ετών οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία μαζί, έτσι όπως ήρθαν και στην ζωή.

Η τελευταία πράξη του δράματος, του τόσο άδικου χαμού για τα δίδυμα αγοράκια, τον Σταύρο και τον Βασίλη που κόπηκε το νήμα της ζωής τους από τον ίδιο τους τον πατέρα, παίχτηκε στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.

Από νωρίς φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν εκεί για να κάνουν το αδιανόητο. Να αποχαιρετίσουν για τελευταία φορά τα δυο αγγελούδια. Τα παιδιά που είχαν όλη τη ζωή μπροστά τους αλλά ξεψύχησαν αβοήθητα στο σπίτι του ίδιου τους του πατέρα.

Ακόμα και ο ιερέας που έψαλλε την εξόδιο ακολουθία, λύγισε. Δεν μπορούσε να ψάλλει. Οι λυγμοί έπνιγαν τα λόγια του, σύμφωνα με το newsit.

Αμίλητη, υποβασταζόμενη η μητέρα τους ακολούθησε τα φέρετρα των παιδιών της. Συγκλονιστική η εικόνα των συμμαθητών του Βασίλη και του Σταύρου που με ένα λουλούδι στο χέρι ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο. Σπάραξαν όλοι όταν άκουσαν τη θεία τους να αποχαιρετά τα πιο όμορφα διδυμάκια του κόσμου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τα κορμάκια τους τα 8χρονα παιδιά έφυγαν από ασφυξία. Εισέπνευσαν πυκνούς καπνούς. Είχαν μαυρισμένα χέρια και αυτό δείχνει την προσπάθειά τους να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου τους για να γλιτώσουν. Μάταια. Ο 40χρονος πατέρας τους είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει και να τα πάρει μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτη Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη – Νεκροί πατέρας και δύο παιδάκια από φωτιά στο διαμέρισμά τους!

Αυτοκτονία στη Νέα Σμύρνη – Τι έγραψε στον τοίχο ο πατέρας πριν βάλει φωτιά στο διαμέρισμα

Τα σημειώματα του πατέρα στη Νέα Σμύρνη που πήρε μαζί του στον θάνατο τα 2 παιδιά του (pics & video)