Στηρίζει Ανδρουλάκη ο Μανιάτης: “Επιβάλλεται να συμπορευτούμε με τη νέα γενιά”

Γιάννης Μανιάτης

Κάλεσμα για τη μαζική συμμετοχή στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής για την κεντροαριστερά απηύθυναν ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ  και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης, Νίκος Ανδρουλάκη συναντήθηκε με τον συνυποψήφιό του Γιάννη Μανιάτη.

Με αφορμή τον β΄ γύρο των εκλογών που διεξάγονται την Κυριακή οι κ. Ανδρουλάκης και Μανιάτης κάλεσαν τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να στηρίξουν το όραμα για την πολιτική ανανέωση της παράταξης και του πολιτικού συστήματος.

Ο Γ. Μανιάτης υπογράμμισε ότι επιβάλλεται να συμπορευτούν όλοι με τη νέα γενιά.

Δήλωση Νίκου Ανδρουλάκη:

Συναντήθηκα σήμερα με τον συνυποψήφιό μου, Γιάννη Μανιάτη, έναν από τους βασικούς πρωτεργάτες του σημερινού εγχειρήματος συγκρότησης του νέου προοδευτικού φορέα. Ως επικεφαλής της Επιτροπής για τη Σοσιαλδημοκρατία, εργάστηκε με ενωτικό όραμα για να οδηγηθούμε στο πρώτο μεγάλο βήμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και από εκεί στην σημερινή μεγάλη προσπάθεια για την συνολική ενοποίηση τoυ προοδευτικού χώρου.

Παράλληλα, οφείλω να υπογραμμίσω ότι ο Γιάννης Μανιάτης έκανε έναν προεκλογικό αγώνα, με καθαρό προοδευτικό πολιτικό στίγμα για την παράταξη και με τεκμηριωμένες σύγχρονες προτάσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, προσθέτοντας συνολικά στο νέο εγχείρημα.

Με τον Γιάννη πιστεύουμε σε κοινές αξίες και παλεύουμε μαζί για την πολιτική ανανέωση της παράταξης. Τον ευχαριστώ για τα θερμά του λόγια.

Καλούμε και τους 210.000 προοδευτικούς πολίτες να προσέλθουν ξανά μαζικά στις κάλπες της Κυριακής. Να στηρίξουν με την ψήφο τους την ανανεωτική και σύγχρονη προοπτική της νέας προοδευτικής παράταξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το αιχμηρό tweet Μητσοτάκη για το Πολυτεχνείο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο «χτύπημα» Πολάκη: «Τους νεκρούς από την πλημμύρα τούς έφεραν όσοι μπάζωσαν τα ρέματα έως το 2013»

ΑΚΟΜΑ: Πασίγνωστος δήμαρχος δηλώνει πανέτοιμος φορώντας αυτές τις κίτρινες γαλότσες (pic)