Συνεχίζονται οι έρευνες για τον τελευταίο αγνοούμενο στη Μάνδρα – 21 οι νεκροί

Μάνδρα

Ξεκίνησαν σήμερα με το πρώτο φως της μέρας οι έρευνες για τον εντοπισμό και του τελευταίου αγνοούμενου.

Οι ελπίδες μία εβδομάδα μετά τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη Μάνδρα, τη Νέα Πέραμο και τα Μέγαρα εξανεμίζονται, καθώς ήδη ο τραγικός απολογισμός έχει φτάσει τους 21 νεκρούς.

Χθες, Τρίτη, εντοπίστηκε το 21ο θύμα των πλημμυρών ο 30χρονος οδηγός φορτηγού Σωτήρης Πίνης κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας, ενώ αγνοούμενος παραμένει ο επίσης οδηγός Χρήστος Γεωργακόπουλος.

Ιδιαίτερη ανησυχία για ενδεχόμενη αύξηση των θυμάτων προκαλούν ωστόσο οι φόβοι που εξέφρασαν κάτοικοι της Μάνδρας οι οποίοι έκαναν λόγο για μετανάστες που δεν είναι καταγεγραμμένοι ή καταχωρημένοι σε κάποιο μητρώο.

Η κατάσταση πάντως στην περιοχή παραμένει δύσκολη και μία εβδομάδα μετά τις πλημμύρες οι κάτοικοι προσπαθούν να διασώσουν ότι έχει απομείνει από τα σπίτια τους που κατέστρεψαν στο πέρασμά τους τα ορμητικά νερά.

Το ζήτημα των αντιπλημμυρικών έργων επίσης τους προκαλεί έντονη οργή. Χαρακτηριστικές της οποίας ήταν οι πρωτοφανείς σκηνές που εκτυλίχθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Μάνδρας όταν ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κατηγόρησε τη δήμαρχο για την απουσία της από το δημοτικό συμβούλιο με αποτέλεσμα να προκαλέσει την έντονη αντίδραση μελών της πλειοψηφούσας παράταξης που τον γρονθοκόπησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διασωληνωμένη σε σταθερή κατάσταση η δικηγόρος που τραυματίσθηκε από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξύλο και βρισιές στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μάνδρας – Βίντεο ντοκουμέντο

ΑΚΟΜΑ: Σε «καραντίνα» οι Έλληνες – Γιατί τα γερμανικά αεροδρόμια βγάζουν τους επιβάτες από την Ελλάδα εκτός… Σένγκεν!