Σχόλιο του Κρατερού Κατσούλη στην ανάρτηση του Μουζουράκη μετά το εξώδικο

Κατσούλης

Με ένα μήνυμα του στα social media, αλλά και αναρτώντας το εξώδικο που έστειλε σε ΜΜΕ, ο Πάνος Μουζουράκης ζητά αποκατάσταση της αλήθειας γύρω από τις αναπαραγωγές ενός βίντεο, από δηλώσεις που είχε κάνει στην πρεμιέρα του Νίκου Περράκη.

Το απόσπασμα αναπαράχθηκε με μειωμένη ένταση σε κάποιες λέξεις και όπως αναφέρεται στο εξώδικο που δημοσίευσε ο τραγουδοποιός «ο τίτλος ή η λεζάντα που την συνόδευε με παρουσίαζε να έχω δηλώσει ότι παίζω κάθε μέρα το γεννητικό μου όργανο», ενώ ο Πάνος Μουζουράκης είχε αναφέρει στις εν λόγω δηλώσεις: «Παίζω κάθε μέρα, παίζω playstation, παίζω xbox…»

Το επίμαχο απόσπασμα έπαιξε στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», στο Star. Ο Κρατερός Κατούλης, λοιπόν, με σχόλιό του κάτω από την ανάρτηση του Πάνου Μουζουράκη στο Instagram, ζητά από τον τραγουδιστή να επισημάνει ότι στην εκπομπή χαμήλωσαν τον ήχο για να μη γίνει διαφήμιση στα προϊόντα.

«Αγαπημένε μου να επισημάνεις παρακαλώ προς αποφυγή νέου κύκλου παρεξηγήσεων ότι : εμείς χαμηλώσαμε τον ήχο γιατί δεν επιτρέπεται να κάνουμε Διαφήμιση, και ότι επίσης κατόπιν μεταξύ μας συνεννόησης, σου στείλαμε το αρχικό βίντεο όπου αποκαταστάθηκε και η αλήθεια για τις δηλώσεις σου. Σπεύδω να σου στείλω μήνυμα γιατί διαπιστώνω ότι, φίλοι που σε ακολουθούν έχουν παρεξηγήσει εμάς και την εκπομπή μας!!!! Σε ευχαριστώ σε φιλώ», γράφει ο Κρατερός Κατσούλης.

Δείτε την ανάρτηση:

Κατσούλης02