Τα πάνω- κάτω στο Χόλιγουντ: Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και η Μαράια Κάρεϊ! (pics)

Με μηνύσεις απειλεί τη Μαράια Κάρει ο πρώην σωματοφύλακάς της, Μάικλ Ανέλο, υποστηρίζοντας ότι τον παρενόχλησε σεξουαλικά, τον ταπείνωσε και ότι του χρωστά χρήματα.

Σύμφωνα με το TMZ o πρώην επικεφαλής της προσωπικής ασφάλειας της διάσημης τραγουδίστριας ισχυρίζεται ότι η Κάρεϊ τον αποκαλούσε ναζί, σκίνχεντ, Κου Κλουξ Κλαν, ότι προσέβαλε και τους συνεργάτες του κι ότι «ήθελε να περιτριγυρίζεται από μαύρους, όχι λευκούς άνδρες».

Ο Ανέλο, του οποίου το προφίλ στο LinkedIn αναφέρει ότι είναι διευθύνων σύμβουλος της “Anello Security & Consulting” ζήτησε τη βοήθεια δικηγόρων, αλλά δεν έχει καταθέσει ακόμη την αγωγή.

Ο σωματοφύλακας υποστηρίζει ότι η τραγουδίστρια γδύθηκε μπροστά του κι ότι επιδόθηκε σε πράξη αυτοερωτισμού με σκοπό να τη δει. Μάλιστα, σ’ ένα ταξίδι στο Cabo San Lucas στο Μεξικό λέει ότι η τραγουδίστρια του ζήτησε να φροντίσει να φθάσουν οι αποσκευές της στο δωμάτιό της.

Όταν εκείνος μπήκε μέσα, η σταρ φορούσε ένα ανοικτό διάφανο νεγκλιζέ. Ο Ανέλο λέει ότι πήγε να φύγει, αλλά η Κάρεϊ του ζήτησε να μείνει, χωρίς ωστόσο να προσπαθήσει να του ριχτεί.

Ο σωματοφύλακας απειλεί τη τραγουδίστρια και για απλήρωτους, όπως λέει, λογαριασμούς που ξεπερνούν τα 200.000 δολάρια για παρασχεθείσες υπηρεσίες από τον Ιούνιο του 2015 έως τον Μάιο του 2017, ενώ την κατηγορεί ότι αθέτησε συμβόλαιο συνεργασίας για άλλα δύο χρόνια έως το 2019, με αποτέλεσμα η εταιρεία του να ζημιωθεί πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια.

Εκπρόσωποι της σταρ δήλωσαν άγνοια για τα περί σεξουαλικής παρενόχλησης στο TMZ. Είπαν ότι έχουν φτάσει σε συμφωνία πληρωμής ορισμένων τιμολογίων και πως είχαν συνομιλίες με την εταιρεία ασφαλείας του Ανέλο, ο οποίος, ωστόσο, δεν είναι ικανοποιημένος με το ποσό που του προσφέρεται.

Η Μαράια Κάρεϊ είναι η τελευταία μιας σειράς διασημοτήτων που κατηγορούνται από συναδέλφους ή συνεργάτες τους για σεξουαλική παρενόχληση μετά τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν και τον ηθοποιό Κέβιν Σπέϊσι.

Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ: Τράκαρε την πρώτη μέρα λειτουργίας του το λεωφορείο χωρίς οδηγό – Για λύπηση οι αστυνομικοί