Τι συμβαίνει με τον Αλέξη Τσίπρα; Γιατί δεν πηγαίνει στις πληγείσες περιοχές;

Ναι, σε μια τραγωδία, οι πολιτικοί που είναι υπεύθυνοι των όσων συμβαίνουν, πηγαίνουν με την ουρά στα σκέλια για να διαπιστώσουν ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ με τις πολιτικές που ακολούθησαν.

Στη Μάνδρα πήγε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ το “παρών” θα δώσουν και άλλοι, όπως π.χ. η Φώφη Γεννηματά.

Και ο Αλέξης Τσίπρας; Γιατί δεν πάει ο Αλέξης Τσίπρας; Σε μια περιοχή όπου δοκιμάζονται σκληρά οι άνθρωποι που έχασαν τα δικά τους πρόσωπα και οι περιουσίες τους καταστράφηκαν, ο πρωθυπουργός είναι ΑΠΩΝ.

Ναι, βγήκε και μίλησε για εθνικό πένθος, είπε για την βοήθεια που θα δοθεί στους πληγέντες, ωστόσο όλοι απορούν γιατί δεν πηγαίνει στην Μάνδρα, στη Νέα Πέραμο, να μιλήσει με τους κατοίκους, με τους Πυροσβέστες που δίνουν τον δικό τους αγώνα…

Θα το κάνει πάλι κατόπιν εορτής, όπως το έκανε με τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού με την “βόλτα” από το ελικόπτερο;

Αλέξη, κοίτα να δεις τι έχουν κάνει άλλοι αντίστοιχοι σαν εσένα στην Ευρώπη. Ήταν εκεί, δίπλα στους πολίτες, από την πρώτη στιγμή.

Εκτός, εάν ακούς τον… Καρανίκα, που πανηγύριζε χθες για το κοινωνικό μέρισμα που θα πήγαινε ΣΗΜΕΡΑ στη Βουλή, αφού κανένας δεν του είπε πως όλα ακυρώθηκαν λόγω του εθνικού πένθους.

ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ…