Χολή Λαφαζάνη: “Φαρσοκωμωδία η εκλογή αρχηγού στην κεντροαριστερά”

Λαφαζάνης

«Η εκλογή αρχηγού στο αβάπτιστο κόμμα της ψευδεπίγραφα λεγόμενης Κεντροαριστεράς, των πολλών κοινοβουλευτικών ομάδων και υβριδικών κομμάτων στο εσωτερικό του, συνιστά μάλλον μια φαρσοκωμωδία και επιβεβαιώνει την βαθύτατη παρακμή της κατεστημένης πολιτικής τάξης» δηλώνει ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Εδώ που τα λέμε το νέο πολιτικό κόμμα δεν είναι τίποτα άλλο από ένα άθυρμα των ορφανών του Σημίτη, ο οποίος υπήρξε ο πρωτεργάτης και αρχιτέκτων της σημερινής καταστροφής της χώρας.

Μιλάμε για ένα κόμμα των συστημικών μέσων ενημέρωσης, αποθέωση του πελατειακού συστήματος, το οποίο συναποτελούν κρατικοδίαιτα στελέχη του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ και εκφραστές, πέρα από διακηρύξεις, του βαθέος παρασιτικού κράτους των διαπλοκών, των αδιαφανών διασυνδέσεων και της οργανικής υποτέλειας», προσθέτει ο κ. Λαφαζάνης.

«Αυτό το υπό διαμόρφωση κόμμα, κινούμενη άμμος και συμπληρωματική απόφυση του εξαρτημένου μνημονιακού μπλοκ, δεν χρειάζεται πρόγραμμα και γι’ αυτό δεν το διαθέτει. Το πρόγραμμα για κόμματα τέτοιου χαρακτήρα αντιπροσωπεύουν η εκάστοτε βούληση των ”αγορών”, τα κελεύσματα των Βρυξελλών και ενός ψευδεπίγραφου «ευρωπαϊσμού», μαζί με τα νεοαποικιακά δόγματα της λεγόμενης ”παγκοσμιοποίησης”», αναφέρει ο επικεφαλής της ΛΑΕ και καταλήγει:

«Το νέο Σημιτικό κατασκεύασμα, παράρτημα του αμαρτωλού δίπολου ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, όποιον και αν έχει αύριο ως αρχηγό, εκφράζει με τον πλέον αυθεντικό τρόπο όλα όσα οδήγησαν την Ελλάδα στην σημερινή κατάπτωση και πρέπει πολύ γρήγορα να ανατραπούν».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσακαλώτος: «Το κοινωνικό μέρισμα θα επηρεάσει πάνω από 1 εκατομμύριο νοικοκυριά»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στον «πυρετό» της Κεντροαριστεράς – Ουρές στα εκλογικά κέντρα – Που ψήφισαν οι υποψήφιοι αρχηγοί (pics)

ΑΚΟΜΑ: Μπακογιάννη για πρόταση δυσπιστίας σε Καμμένο: «Όλα τα όπλα είναι στο τραπέζι»