Χοντρό “καρφί” Κυρίτση κατά Τόσκα για τα χημικά στο Ειρηνοδικείο

Κυρίτσης

Σοβαρές αιχμές κατά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τα χημικά μέσα στο Ειρηνοδικείο άφησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, λέγοντας πως: “Είναι απαράδεκτα αυτά”.

“Εγκληματική ανευθυνότητα”, χαρακτήρισε επίσης ο κ. Κυρίτσης τη χρήση χημικών μέσα σε κλειστό χώρο, μιλώντας για τα χτεσινά (Τετάρτη) επεισόδια στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας στην οδό Λουκάρεως.

“Είναι απαράδεχτα πράγματα αυτά”, τόνισε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και συγχρόνως, επί της ουσίας, κάλεσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό.

“Αποκλείω να έχει δοθεί εντολή χρήσης χημικών σε κλειστό χώρο”, συμπλήρωσε ο κ. Κυρίτσης και κατέληξε: “Ο κ. Τόσκας ή οι υπηρεσίες της αστυνομίας, κάποιος πρέπει αυτό το πράγμα να το αντιμετωπίσει”.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σημείωσε από την πλευρά του μιλώντας στον ίδιο σταθμό αργότερα πως κατανοεί ως ένα σημείο τις αντιδράσεις, ωστόσο επανέλαβε πως η πρώτη κατοικία προστατεύεται και αυτό χρειάζεται να το καταλάβουν οι πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζανακόπουλος: «Δεν νιώθω απομακρυσμένος από το σύνθημα κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζανακόπουλος για Μαρέβα: «Η κυρία Μητσοτάκη είναι πολιτικό πρόσωπο και πρέπει να αποδέχεται την κριτική»

ΑΚΟΜΑ: Καμίνης για «Κίνημα Αλλαγής»: «Όλα είναι προσωρινά, ως το Συνέδριο»