“Χρονοταξιδιώτης” ήρθε από το… 2028 και μας προειδοποιεί για το άμεσο μέλλον (Βίντεο)

Ένας άνδρας υποστηρίζει ότι είναι “χρονοταξιδιώτης” και μας επισκέπτεται από το όχι και τόσο μακρινό 2028, σύμφωνα με γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με το “μυστήριο”. “Είδηση” που έχει αναδημοσιευθεί πολλές φορές στο εξωτερικό, αλλά έφτασε και στην Ελλάδα.

Ο Νώε (Noah) όπως λέει ότι ονομάζεται μιλάει με μεγάλη δυσκολία και καλύπτει το πρόσωπό του. Στο βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο και στο you tube η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δείχνει τον Νώε να μας ενημερώνει ότι ταξίδεψε στην εποχή μας από το μέλλον με σκοπό να μας προειδοποιήσει για όσα πρόκειται να συμβούν τα επόμενα χρόνια.

Στο βίντεο μας γνωστοποιεί ότι “έφτασε” στην εποχή μας στην 13η Νοεμβρίου.

Υπογραμμίζει ότι η ζωή του κινδυνεύει, καθώς κανονικά δεν έπρεπε να μας αποκαλύψει την ταυτότητά του. Όπως αναφέρει, τα ταξίδια στο μέλλον χρησιμοποιούνται από τις μυστικές υπηρεσίες και ο ίδιος ήρθε στην εποχή μας από το 2028, τη χρονιά δηλαδή που θα αποκαλυφθεί στην κοινή γνώμη ότι η πρακτική αυτή είναι μια πραγματικότητα.

Ο Νώε ωστόσο προέρχεται από το… 2021. Σε αυτή τη χρονολογία “ζει” κανονικά, όταν δεν ταξιδεύει στο χρόνο. Η πραγματική του ηλικία είναι μάλιστα 50 ετών, αλλά υποστηρίζει ότι χάρη σε ένα ειδικό φίλτρο που έχει πιει μένει “στάσιμος” στην ηλικία των 25.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του άνδρα, ο Ντόναλντ Τραμπ θα επανεκλεγεί στην Προεδρία των ΗΠΑ, η τεχνητή νοημοσύνη θα αναπτυχθεί πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζουμε, ενώ το απόλυτο τεχνολογικό γκάτζετ θα είναι κάτι που μοιάζει με τα γυαλιά της Google και θα έχει την υπολογιστική ισχύ των σημερινών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Επίσης, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα είναι ευρέως διαδεδομένα καλύπτοντας μεγάλες αποστάσεις με μία μόνο φόρτιση, ενώ μας συμβουλεύει να επενδύσουμε γρήγορα στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες.

Υποστηρίζει επίσης είναι ότι πάσχει από κατάθλιψη και… ανορεξία. Οι υπεύθυνοι του “Paranormal Elite” πάντως, αφού τον άκουσαν προσεκτικά και κατέγραψαν τους ισχυρισμούς του, αποφάσισαν να του δώσουν 700 δολάρια προκειμένου να καλύψει τις πρώτες του ανάγκες στον κόσμο μας.

Ο ίδιος μας ευχαριστεί που τον ακούσαμε, μας εύχεται ένα καλό μέλλον και μας αποχαιρετά…

Δείτε το βίντεο:

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας “χρονοταξιδιώτης” έρχεται και μας προειδοποιεί για ένα δυσοίωνο μέλλον. Δεν θέλει και πολύ παρατήρηση το βίντεο για να καταλάβει ότι η “είδηση” είναι πλαστή. Επίσης η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει ανεβάσει πρόσφατα και ένα βίντεο με έναν “εξωγήινο” που έκανε περίπατο στην οροφή του Λευκού Οίκου των ΗΠΑ, βίντεο όμως που ήταν προϊόν επεξεργασίας. “Είδηση” που την είχαμε μεταδώσει και εμείς εδώ, μόνο για να σας πληροφορήσουμε την απάτη που μεταδίδει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αλλά και άλλες παρόμοιες με αυτή.

Ο πιο βασικός λόγος που μεταδίδουν τέτοιες ειδήσεις είναι το χρηματικό όφελος, είτε από τις επισκέψεις στην ιστοσελίδα τους, είτε τις διαφημίσεις που μπαίνουν ακόμα και στο you tube. Ειδικά στην Αμερική το χρήμα “ρέει” άφθονο, αφού υπάρχουν πολλοί που “θέλουν να πιστέψουν”.

Ηλίας Σιατούνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Εξωγήινο» στον Λευκό Οίκο κατέγραψε τουρίστας σε βίντεο

Συνέντευξη Έριχ Φον Νταίνικεν: Οι εξωγήινοι θα επιστρέψουν…

Δήλωση – σοκ επιστήμονα της NASA: «Οι εξωγήινοι μπορεί να ζουν κάτω από τους ωκεανούς»