9 μήνες μετά – Τι ζητάει ο τραγικός πατέρας Υπάτιος Πατμάνογλου από τον Mr. Jumbo

Mr. Jumbo

Μήνας σημαντικών εξελίξεων είναι αυτός που έρχεται για την υπόθεση με το θανατηφόρο δυστύχημα με την Πόρσε του Γιώργου Βακάκη.

Εκτός από την αγωγή ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που κατέθεσε η πλευρά Πατμάνογλου και την ολοκλήρωση της δικογραφίας, έχει συνταχθεί και η έκθεση των πραγματογνωμόνων που περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πως συνέβη το τροχαίο δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον περασμένο Φλεβάρη.

Mr. Jumbo02

Ο νεαρός άγγιζε τα 320χλμ./ώρα, πάτησε φρένο, το πολυτελές όχημα πλαγιολίσθησε και μπήκε με μπλοκαρισμένους τροχούς στο πάρκινγκ του 82ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού Αθηνών- Θεσσαλονίκης στέλνοντας ακαριαία στον θάνατο τη σύζυγο του Υπάτιου Πατμάνογλου, Απoστολία και το ανήλικο αγοράκι τους Παύλο.

Την περασμένη εβδομάδα έφυγε από την Τροχαία η δικογραφία και εστάλη στην Εισαγγελία Θηβών προκειμένου να διαπιστωθεί αν φέρουν ποινικές ευθύνες τρίτα πρόσωπα πέραν του 24χρονου οδηγού Γιώργου Βακάκη, που έχασε την ζωή του, μαζί με τον συνοδηγό φίλο του Ανδρέα Γεωργακόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκληρές εικόνες – Η απεγνωσμένη προσπάθεια γυναίκας να σωθεί από τον χείμαρρο στη Μάνδρα (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δολοφόνησαν τον 21χρονο φοιτητή – Είχαν ψάξει στο σημείο που βρέθηκε η σορός του στην Κάλυμνο – Τα σενάρια της ΕΛ.ΑΣ

ΑΚΟΜΑ: Χιόνια τη Δευτέρα ακόμα και σε χαμηλό υψόμετρο – Τι προβλέπει ο Καλλιάνος