Ασυγκράτητος ο Κέβιν Σπέισι – Μέχρι και τον πρώην γαμπρό του βασιλιά της Νορβηγίας είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά

Κέβιν Σπέισι

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη συμπεριφορά του Κέβιν Σπέισι, καθώς ακόμη κι ο πρώην γαμπρός του βασιλιά της Νορβηγίας κατηγόρησε τον ηθοποιό ότι τον είχε παρενοχλήσει, έπειτα από συναυλία για τα βραβεία Νόμπελ.

Το γεγονός είχε συμβεί το 2007, όταν ο Σπέισι ήταν ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, δήλωσε ο Άρι Μπεν στο ραδιοφωνικό σταθμό P4. «Είμαι γενναιόδωρο άτομο, αλλά αυτό ήταν λίγο παραπάνω από ό,τι είχα στο μυαλό μου», δήλωσε, αποκαλύπτοντας ότι ο ηθοποιός τον είχε «χουφτώσει».

Κέβιν Σπέισι02

Ο Μπεν ήταν παντρεμένος με την κόρη του βασιλιά Χάραλντ της Νορβηγίας, Μάρθα Λουίζα, μέχρι πέρυσι. «Είχαμε μία υπέροχη συζήτηση, κάθισε ακριβώς πίσω μου. Έπειτα από πέντε λεπτά μου είπε ”ας βγούμε να κάνουμε ένα τσιγάρο”. Και μετά έβαλε το χέρι του κάτω από το τραπέζι και με άρπαξε από τα αρ@@@ια», περιέγραψε ο Μπεν, που απάντησε στην πρόταση του ηθοποιού «Ε… ίσως αργότερα».

Η πληθώρα καταγγελιών σε βάρος του Σπέισι έχει διαλύσει την καριέρα του. Τον έδιωξαν από το «House of Cards», ενώ τον αντικατέστησαν και στη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ «All the Money in the World».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ζω από θαύμα!» Σοκαρισμένη η Βάνα Μπάρμπα από το σοβαρό τροχαίο που είχε

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βρήκαμε την Ελληνίδα Πάμελα Άντερσον και προκαλεί εγκεφαλικά (Εικόνες)

ΑΚΟΜΑ: Το μήνυμα και η φωτογραφία του Φουρθιώτη για την περιπέτεια με την υγεία του