Επίθεση Γεωργιάδη σε ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Αριστεράς

Ο κ. Γεωργιάδης, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατά την διάρκεια της ομιλία του στο 11ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε μέτρα που κάποτε κατέκρινε με σφοδρότητα, είπε, και σημείωσε ότι η τρόικα ήταν αυτή που ανέτρεψε την κυβέρνηση Σαμαρά και ότι τώρα χρησιμοποιεί ως όργανο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να έσφαλλε αλλά ήταν πάντα από την σωστή πλευρά, υπογράμμισε καταρχάς στην ομιλία του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Στη συνέχεια έκανε μια αναδρομή στην οικονομική πολιτική από το 2009 ως σήμερα. Στις εκλογές εκείνου του έτους συγκρούστηκαν δύο πολιτικές, όπως είπε, αυτή της ΝΔ και η άλλη του «λεφτά υπάρχουν».

Τη διετία 10-12 χάθηκε το 25% του εθνικού εισοδήματος, συνέχισε. «Παραλάβαμε μια οικονομία που είχε χάσει το ένα τέταρτο του ΑΕΠ και πετύχαμε αποκλιμάκωση της ανεργίας και μια οικονομία στην πρώτη θέση της Ευρώπης στην ανάπτυξη. Σήμερα μάς έφεραν στην τελευταία θέση», είπε.

Χαρακτήρισε «συνταρακτικές» τις δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, σύμφωνα με τις οποίες η κυβέρνηση Σαμαρά έπεσε από την τρόικα. «Εγώ να το έλεγα θα είχε βγει ο Τσίπρας να με ύβριζε 2-3 24ωρα, αλλά το είπε ο Πρόεδρος της Βουλής», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Η τρόικα είχε ως όργανο για τον πολιτικό της στόχο την συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και σήμερα τη στηρίζει για τους δικούς της σκοπούς», είπε ακόμη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Τόνισε έπειτα ότι «δεν πρέπει να αφήνουμε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να μονοπωλούν την κοινωνική ευαισθησία. Δεν τη χαρίζουμε την κοινωνική ευαισθησία στην Αριστερά που αγαπά στο λαό μόνο στα λόγια. Εμείς τον αγαπάμε στα έργα».

Προσέθεσε ότι «η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς δεν μας επέτρεψε να κάνουμε αυτό που πρέπει. Αυτό είναι το κέρδος του ΣΥΡΙΖΑ, που έδειξε ποιοι πραγματικά είναι».

«Σας υποστηρίζουμε και σας εμπιστευόμαστε», είπε προς τον πρόεδρο του κόμματος κλείνοντας την ομιλία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μητσοτάκης: Έτοιμοι να διώξουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ η χώρα

Κ. Καραμανλής: Η ΝΔ θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο (Βίντεο)

Μήνυμα ενότητας από Σαμαρά: Είμαστε εδώ ενωμένοι για τη νίκη που έρχεται