“Η Ελλάδα χρειάζεται τουλάχιστον 100 δις. ευρώ νέες επενδύσεις”

“Η χώρα μας με τέτοιες τεράστιες πλουτοπαραγωγικές δυνατότητες έπρεπε να είχαμε τουλάχιστον 200 δις. ευρώ επενδύσεις” τόνισε στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου Παρεμβάσεις, ο διευθυντής του new-deal.gr Παναγιώτης Μαυρίδης.

Ο κ. Μαυρίδης, με αφορμή την αναφορά του κ. Στούμπου, για επενδυτικά προγράμματα 8 δις. ευρώ την διετία 2017-2018 στην χώρα μας, ανέφερε ότι δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε για αυτό το ύψος των επενδυτικών κεφαλαίων, αντιθέτως πρέπει να βάλουμε τον πήχη αρκετά ψηλότερα. 100 δις. ευρώ τουλάχιστον χρειάζεται η Ελλάδα για να επιβιώσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις. Τόνισε δε ότι “η χώρα μας με τέτοιες τεράστιες πλουτοπαραγωγικές δυνατότητες που διαθέτει θα έπρεπε να είχε τουλάχιστον 200 δις. ευρώ επενδύσεις”.

Ο κ. Μαυρίδης ανάφερε επίσης στη χώρα μας υπάρχει αποεπένδυση, οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να ανανεώσουν το κεφάλαιο τους, οι επενδύσεις δεν διατάσονται και ότι για να έρθει κάποιος να επενδύσει στην Ελλάδα πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανόνες των επενδύσεων. Αλλιώς δεν θα έρθει κανένας, τόνισε ο δημοσιογράφος και διευθυντής του new-deal.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Δεν θα χειροτερέψουν οι οικονομικές συνθήκες για τον περισσότερο κόσμο»

Μητρόπουλος στις Παρεμβάσεις: Πως χάνουν οι συνταξιούχοι από το ΕΚΑΣ και τις επικουρικές (Βίντεο)

Απορρίφθηκε η προσφυγή της Ελλάδας στο Δικαστήριο της ΕΕ για τον ΟΛΠ