Θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο: “Έφυγε” και ο Δ. Αλειφερόπουλος

Νέα απώλεια για τον δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας. Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη, ένας ακόμη δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή.

Ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος, πατέρας δύο παιδιών και σε ηλικία μόλις 47 ετών, πέθανε σήμερα νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο της Αθήνας, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Υπήρξε κοινοβουλευτικός και πολιτικός συντάκτης. Δούλεψε επί σειρά ετών σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, στην τηλεόραση, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην εφημερίδα «Δημοκρατία».

Συλλυπητήρια από τον Πρόεδρο της Βουλής

Την οδύνη του για τον πρόωρο θάνατο του δημοσιογράφου του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ, Δημήτρη Αλειφερόπουλου εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης, με την ακόλουθη δήλωσή του:

“Είναι μεγάλη η οδύνη της απώλειας του Δημήτρη Αλειφερόπουλου, ενός νέου ανθρώπου, συζύγου και πατέρα, τον οποίο γνώρισα προσωπικά μέσα από την καθημερινή παρουσία του στη Βουλή ως δημοσιογράφου του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ. Ήταν ένας άοκνος εργάτης της ενημέρωσης, την οποία υπηρετούσε με επαγγελματισμό και ευπρέπεια, αλλά προπάντων ένας ευγενής άνθρωπος που σε κέρδιζε με την καλλιέργεια, τη σεμνότητα και τη θετική του διάθεση. Τα συλλυπητήριά μου στη σύζυγό του και τους οικείους του”.

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του δημοσιογράφου

Είναι μεγάλη η λύπη μας για το θάνατο του Δημήτρη Αλειφερόπουλου. Τον Δημήτρη τον γνωρίσαμε ως πολιτικό συντάκτη στο ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, πρώτα στον Alpha και, τον τελευταίο καιρό, στην εφημερίδα Δημοκρατία. Ήταν πάντα παρών, στις πολύωρες συνεδριάσεις, στις κομματικές συσκέψεις, στη Βουλή, στην Κουμουνδούρου και μετέπειτα και στο Μέγαρο Μαξίμου. Ένας ακούραστος εργάτης της δημοσιογραφίας, που υπηρέτησε το λειτούργημά του με επαγγελματισμό και με σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία. Κυρίως, όμως, ήταν ένας ευγενής και όμορφος άνθρωπος, που αγαπούσε τη ζωή και την αντιμετώπιζε με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Απευθύνουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συναδέλφους του.

ΝΔ: Διακρίθηκε για το ήθος και τον επαγγελματισμό του

Τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Δημήτρη Αλιφερόπουλο εκφράζει και η Νέα Δημοκρατία. Όπως αναφέρει:

“Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι έχασε τη μάχη για τη ζωή, μόλις στα 47 του χρόνια, ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος.

Ο Δημήτρης υπήρξε ένας εξαιρετικός και πολύ αγαπητός συνάδελφος, που διακρίθηκε για το ήθος και τον επαγγελματισμό του.

Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια”.

Το Ποτάμι: Θλιβερή είδηση για έναν νέο και δημιουργικό άνθρωπο

“Ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος μας άφησε λίγο μετά τον Βασίλη Μπεσκένη. Μια νέα θλιβερή είδηση για έναν νέο και δημιουργικό άνθρωπο που φεύγει τόσο νωρίς, μόλις στα 47 του χρόνια.

Τον Δημήτρη τον γνωρίσαμε από το πολιτικό ρεπορτάζ. Σε όλα τα μέσα που εργάστηκε, από τα έντυπα μέχρι την τηλεόραση, πάντα διακρινόταν για τον επαγγελματισμό του, την ορθή κρίση του, την ακεραιότητά του. Και βέβαια για το ήθος του- όμοιο απέναντι σε πολιτικούς και συναδέλφους. Θα μας λείψει.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θρήνος στο ΣΚΑΪ: Πέθανε ξαφνικά ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπεσκένης

Αυτήν την ώρα η κηδεία του Βασίλη Μπεσκένη – Πλήθος κόσμου και πολλοί πολιτικοί για το τελευταίο «αντίο» (pics)

Μαύρη μέρα για τον ΣΚΑΪ – Δείτε πως αποχαιρέτησε η Άννα Μπουσδούκου τον Βασίλη Μπεσκένη (video)

Δείτε πως αποχαιρέτησε ο Γιώργος Παπαδάκης τον Βασίλη Μπεσκένη (video)