Κατά μέτωπο επίθεση Μαυρίδη σε Αποστολία Ζώη: «Δεν τη συμπαθώ, δεν τη γουστάρω…» (video)

Αποστολία Ζώη

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Αποστολία Ζώη είναι πλέον κι ανοιχτά… εχθροί.

Οι σχέσεις τους στο Nomads οι χειρότερες και δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Ο γνωστός tattoo artist, μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο, έδειξε γι’ ακόμα μία φορά την αντιπάθειά του προς το πρόσωπο της συμπαίκτριάς του.

«Ψήφισα τον Αλεξάνδρου γιατί δυστυχώς δεν μπορούσα να ψηφίσω την Αποστολία, κέρδισε άξια την ασυλία, μπράβο της που υπερασπίστηκε τον εαυτό της με τον καλύτερο τρόπο. Δεν τη συμπαθώ, δεν τη γουστάρω, όπως το έχω πει πάρα πολλές φορές και είναι η αλήθεια μου αυτή. Ψήφισα τον Δημήτρη, τον αμέσως επόμενο που θεωρώ στην ίδια συνομοταξία», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Δεν έχω ιδέα τι έχει στο μυαλό του ο Γιώργος. Το μόνο που ξέρω είναι ότι, ειδικά την τελευταία εβδομάδα, είναι πολύ αλλιώς απέναντί μου και δεν υπάρχει ούτε το τυπικό και είναι πολύ άσχημο να γίνεται όλο αυτό απέναντί μου. Δεν νομίζω ότι το αξίζω αυτό που συμβαίνει και δεν νομίζω ότι είναι η πραγματικότητα γιατί εδώ μέσα είναι όλα διογκωμένα. Με κούρασε αυτό το πράγμα την τελευταία εβδομάδα, δέχτηκα πολύ μεγάλη πίεση και τιμωρήθηκα πάρα πολύ για μία παρεξήγηση. Είμαι τρομαγμένη από αυτή την εξέλιξη και δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά», είπε η Αποστολία Ζώη.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάθετος ο Παπαδάκης: «Δεν θα ξανακαλέσω τον Κωνσταντινέα, δεν ελέγχει τον εαυτό του» (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επίθεση Μπογδάνου σε Μποφίλιου: Γνήσια επίγονος αριστεροκουλτουροβάρδων της μεταπολίτευσης – Να διοριστεί άμεσα!

ΑΚΟΜΑ: Θρήνος στο δημοσιογραφικό κόσμο – Πέθανε ο ιδρυτής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, Κώστας Μότσης