Μόσχα: Αυτή είναι η κλήρωση του Μουντιάλ – Όλοι οι όμιλοι

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Μόσχα. Ο εμφύλιος της Ιβηρικής είναι αυτός που ξεχώρισε ενώ οι θεωρητικά “μεγάλοι” έπεσαν στα… μαλακά. Δείτε αναλυτικά τους ομίλους και κάντε τους δικούς σας μουντιαλικούς συνειρμούς.

Παρότι 1η Δεκεμβρίου, μισό βήμα πριν τα Χριστούγεννα οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν καλοκαιρινούς, ποδοσφαιρικούς… συνειρμούς με τηλεόραση στο μπαλκόνι, δροσερά αναψυκτικά και πίτσες.

Ο λόγος; Φυσικά, η κλήρωση του Μουντιάλ που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα και συγκεκριμένα στο Κρεμλίνο υπό το βλέμμα υψηλών παραγόντων της πολιτικής σκηνής και του ποδοσφαίρου.

Η διαδικασία, δυστυχώς δεν… γέννησε κάποιο ντέρμπι, πλην του Ισπανία – Πορτογαλία, του “εμφυλίου” της ιβηρικής, με τους θεωρητικά “μεγάλους” να έχουν εύκολο έργο για την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση.

Παρ’ όλα αυτά οι προσδοκίες παραμένουν μεγάλες, αφού έτσι όπως διαμορφώθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του ποδοσφαίρου δεν αποκλείεται στα γήπεδα της Μόσχας να εμφανιστούν… εκπλήξεις που θα κάνουν τη διοργάνωση ενδιαφέρουσα. Όχι, πως δεν είναι αλλά όταν “γεννιούνται”… ήρωες τα τουρνουά γλυκαίνουν.

Όμιλος A
Ρωσία

Σαουδική Αραβία

Αίγυπτος

Ουρουγουάη

Όμιλος B
Πορτογαλία

Ισπανία

Μαρόκο

Ιράν

Όμιλος Γ
Γαλλία

Αυστραλία

Περού

Δανία

Όμιλος Δ
Αργεντινή

Ισλανδία

Κροατία

Νιγηρία

Όμιλος E
Βραζιλία

Ελβετία

Κόστα Ρίκα

Σερβία

Όμιλος ΣΤ
Γερμανία

Μεξικό

Σουηδία

Κορέα

Όμιλος Ζ
Βέλγιο

Παναμάς

Τυνησία

Αγγλία

Όμιλος H
Πολωνία

Σενεγάλη

Κολομβία

Ιαπωνία

Πηγή: contra.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΘΥΡΑ 7: «Απέναντι σας έχετε πέντε εκατομμύρια αποφασισμένους Έλληνες»

Είναι επίσημο! Ο Σκίμπε παραμένει στο «τιμόνι» της Εθνικής Ελλάδας

Με αφαίρεση 3 βαθμών απειλείται άμεσα ο Παναθηναϊκός