Ο Μαρινάκης “τρελάθηκε” και ρίχνει πολλά λεφτά για δυο παικταράδες

Αποφασισμένοι να τα… σπρώξουν «χοντρά» για τουλάχιστον δύο παίκτες σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι δείχνουν στον Ολυμπιακό!

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στην άποψη πως στο Λιμάνι το έχουν πάρει απόφαση να… τινάξουν την μπάνκα στον αέρα και να κάνουν δύο μεταγραφές, που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκτοξεύοντας ταυτόχρονα, στα ύψη τον ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών τους.

Στον Ολυμπιακό το έχουν ανάγκη να στείλουν πολλαπλά μηνύματα και προς τους ανταγωνιστές τους, γι’ αυτό και ξεκίνησαν από νωρίς τις κινήσεις τους στο παζάρι, με πρώτο απόκτημα τον Εχσάν Χατζισαφί, τον οποίο αν μπορούσαν θα «χτυπούσαν» τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ…

Σε κάθε περίπτωση, ειλημμένη μοιάζει η απόφαση στον Πειραιά για την απόκτηση ενός «βαρβάτου» εξτρέμ, με το όνομα του Κέβιν Μιραλάς να παραμένει στην κορυφή της σχετικής ερυθρόλευκης λίστας! Παρά το γεγονός ότι οι Πειραιώτες έχουν φροντίσει να χαμηλώσουν τον πήχη της αισιοδοξίας στη συγκεκριμένη περίπτωση, εν τούτοις είναι βέβαιο πως όλα παραμένουν ανοιχτά, ιδιαίτερα μετά την υποχώρηση της Γαλατασαράι στην προσπάθεια διεκδίκησης του 30χρονου άσου.

Οι Τούρκοι φαίνεται πως αρνήθηκαν να δώσουν τα 5 εκατ. ευρώ, που ζητάει τώρα η Εβερτον για να παραχωρήσει τον Βέλγο διεθνή και έτσι, από το εξωτερικό είναι ο Ολυμπιακός, πλέον, η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται έμπρακτα για την απόκτηση του Μιραλάς.

Όλα δείχνουν ότι έρχεται νέο μπαράζ διαπραγματεύσεων για τη συγκεκριμένη μεταγραφή κι ενώ οι Ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα ήδη με τον Βέλγο για την επιστροφή του στην Ελλάδα!

Από εκεί και πέρα, το κλειδί των εξελίξεων το κρατάει ο Οτζίτζα Οφόε! Αν ο Βέλγος χαφ αναχωρήσει για άλλες… πολιτείες, τότε στο Λιμάνι θα κάνουν πιθανότατα κίνηση για την αντικατάστασή του με έναν εξίσου σημαντικό και ακριβό κεντρικό μέσο. Οι διεργασίες έχουν ξεκινήσει και στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να… τσιγκουνευτούν προκειμένου να αντικαταστήσουν επάξια τον Οφόε, αν χρειαστεί.

Πάντως, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο η δεύτερη μεγάλη κίνηση να γίνει για σέντερ φορ, καθώς η πλευρά του σπουδαίου, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς για το ενδεχόμενο μετακόμισης του διεθνούς Σέρβου σέντερ φορ στον Πειραιά.

Στον Ολυμπιακό το σκέφτονται ξανά και ξανά για το αν είναι αναγκαίο να «καπελώσουν» με έναν τόσο ακριβό κυνηγό τους Ανσαριφάρντ και Τζούρτζεβιτς, ωστόσο αν καμία από τις άλλες ακριβές περιπτώσεις που εξετάζουν δεν ευοδωθεί τελικά, τότε δεν αποκλείεται να γίνει μια τέτοια κίνηση και για λόγους εντυπωσιασμού!

Πηγή: sportdog.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν άφησε την ευκαιρία χαμένη: Πρωταθλητής χειμώνα ο Ολυμπιακός

Κ-17: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός διέλυσε με 5-0 την ΑΕΚ

Ερυθρόλευκο ντελίριο με την φωτογραφία που ανέβασε ο Κ. Μιραλάς