Σε εξέλιξη ομηρία στη Μόσχα – Ένοπλος σκότωσε ένα άτομο, τραυμάτισε άλλα τρία

Μόσχα

Ένοπλος άνοιξε πυρ σε εργοστάσιο στη νοτιοανατολική Μόσχα προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον ενός ανθρώπου.

Άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν, ενώ ο δράστης έχει πιάσει, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, αρκετούς ομήρους. Δυνάμεις της αστυνομίας έχουν κυκλώσει το κτίριο και προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με τον άγνωστο δράστη προκειμένου να διαπραγματευτούν μαζί του.

Φαίνεται ότι πρόκειται για διαφωνία μεταξύ δύο επιχειρηματιών για περιουσιακά ζητήματα. Το πρακτορείο Interfax επικαλούμενο πηγές της ρωσικής αστυνομίας αναφέρει ότι ο δράστης είναι ο πρώην ιδιοκτήτης του εργοστασίου ζαχαροπλαστικής, ονόματι Ιλία Αβεριάνοφ, ο οποίος τσακώθηκε με τον νυν ιδιοκτήτη, τον οποίο τραυμάτισε θανάσιμα. Αμέσως μετά επιχείρησε να το σκάσει παίρνοντας ομήρους.

Σύμφωνα με το Russia Today, μεταξύ των ομήρων είναι και δικαστικοί επιμελητές που βρίσκονταν στο εργοστάσιο προκειμένου να κατασχέσουν περιουσιακά στοιχεία λόγω χρεών.

«Η συμπλοκή έγινε μεταξύ συνεργατών με αφορμή μια διαφορά για την ιδιοκτησία ενός χώρου, στις 9:13 το πρωί στην οδό Ιλοβάισκαγια, στο διαμέρισμα 20, του κτηρίου 1. Ένας από τους εμπλεκόμενους τραυμάτισε τον άλλον, ενώ το θύμα της συμπλοκής πέθανε. Η αστυνομία επιχειρεί για την σύλληψη του δράστη», δήλωσε στο RIA Novosti ένας εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έχει αποδράσει κανείς: Αυτή είναι η χειρότερη φυλακή στην Ρωσία (Βίντεο)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο χρυσός δίσκος του Μούρντοφ «μιλάει» για τα άστρα

ΑΚΟΜΑ: Συρία: Αντάρτες κατέρριψαν κυβερνητικό στρατιωτικό αεροσκάφος