Συναγερμός στις ΗΠΑ: Το ISIS απειλεί με αιματοχυσία μέσα στις γιορτές

NEW YORK, NY - DECEMBER 11: A policeman stands guard in Times Square not far from the site of a pipe bomb explosion on December 11, 2017 in New York City. Police said that Akayed Ullah, 27, an immigrant from Bangladesh living in Brooklyn, set off the pipe bomb in an underground walkway. (Photo by John Moore/Getty Images)

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρχές ανά τον κόσμο, ενώ το φάντασμα της ISIS πλανάται εν όψει Χριστουγέννων. Απειλές έχει εξαπολύσει το Ισλαμικό Κράτος για επίθεση σε ΗΠΑ μετά την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.

Σε λογαριασμό της στην εφαρμογή Telegram, η τρομοκρατική οργάνωση εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Περιμένετε για εμάς», «το ΙΚ στο Μανχάταν». Μαζί με τις φράσεις αυτές παρουσιάζεται η εικόνα της Times Square της Νέας Υόρκης μαζί με έναν εκρηκτικό μηχανισμό και έναν πυροκροτητή.

«Θα κάνουμε περισσότερες επιχειρήσεις στη χώρα σας μέχρι το τέλος και θα σας κάψουμε με τις φλόγες των πολέμων που ξεκινήσατε στο Ιράκ, την Υεμένη, τη Λιβύη και το Αφγανιστάν. Απλώς περιμένετε», αναφέρει η απειλητική ανακοίνωση.

«H αναγνώριση από το σκυλί σας, ”Τραμπ”, της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, θα μας κάνει να αναγνωρίσουμε τα εκρηκτικά ως πρωτεύουσα της δικής σας χώρας» προσθέτει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι «Κυνηγοί των ISIS» βρήκαν τους δολοφόνους των δύο Ρώσων – Εκτελέστηκαν όλοι (Σκληρές εικόνες)

Τρόμος στη Γερμανία – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις χριστουγεννιάτικες αγορές – Φοβούνται νέο «χτύπημα» του ISIS

H μεγαλύτερη τρομοκράτισσα του ISIS «λευκή χήρα» Σάλι Τζόουνς είναι νεκρή ( pics)