Το μήνυμα του Φουρθιώτη μετά την περιπέτεια με την υγεία του και το «καρφί» σε πρώην συνεργάτη του (video)

Μένιος Φουρθιώτης

Ο παρουσιαστής του «Αποκαλυπτικά», Μένιος Φουρθιώτης, μπήκε την Τετάρτη στο νοσοκομείο έπειτα από δυνατούς πόνους που είχε στο στομάχι.

Ο παρουσιαστής, παρά την ταλαιπωρία με την υγεία του, βρέθηκε κανονικά στο τιμόνι της εκπομπής το μεσημέρι του Σαββάτου κι αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τα θετικά μηνύματα που έλαβε, έστειλε κι εκείνος το μήνυμα του σε πρώην συνεργάτη της εκπομπής…

«Το σημαντικότερο που πρέπει να προσέχουμε είναι η υγεία μας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα χιλιάδες μηνύματα που δέχτηκα αυτές τις τρεις τελευταίες ημέρες από όλους εσάς τους τηλεθεατές των Αποκαλυπτικών, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ήταν πολύ μεγάλο το κύμα της δικής σας αγάπης και ήταν κάτι που δίνει στον κάθε άνθρωπο να έχει ένα λόγο να χαμογελά περισσότερο.

Γιατί ξέρετε καμιά φορά οι άνθρωποι, οι οποίοι είστε εσείς οι τηλεθεατές αξίζετε πολύ περισσότερα από ανθρώπους που ακόμα και να τους έχουμε δώσει την ευκαιρία για να κάνουν πράγματα στη ζωή τους, να τους έχεις πάρει και να τους έχεις βοηθήσει, είναι αυτοί που δείχνουν το πρόσωπο του λύκου και της Κοκκινοσκουφίτσας, αυτό μετά λύπης μου για έναν από τους πρώην συνεργάτες μας», ανέφερε στον αέρα της εκπομπής ο Μένιος Φουρθιώτης.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ζω από θαύμα!» Σοκαρισμένη η Βάνα Μπάρμπα από το σοβαρό τροχαίο που είχε

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ασυγκράτητος ο Κέβιν Σπέισι – Μέχρι και τον πρώην γαμπρό του βασιλιά της Νορβηγίας είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά

ΑΚΟΜΑ: Βρήκαμε την Ελληνίδα Πάμελα Άντερσον και προκαλεί εγκεφαλικά (Εικόνες)