Φορολοταρία – Πήρε 1.000 ευρώ με συναλλαγή μόλις 3,7 ευρώ!

Φορολοταρία

H κλήρωση της φορολοταρίας είχε εκπλήξεις αφού τέσσερις τυχεροί κέρδισαν από 3.000 ευρώ και άλλοι 29 από 2000 ευρώ. Ωστόσο, τη μεγαλύτερη έκπληξη θα αισθάνθηκε ο φορολογούμενος που πήρε τα 1.000 ευρώ με μόλις 3,70 ευρώ!

Όπως προέκυψε από την ανάλυση των στοιχείων της φορολοταρίας, ο εν λόγω τυχερός είχε κάνει μόλις μία ηλεκτρονική συναλλαγή, ύψους 3,70 ευρώ, ωστόσο η τύχη τού χαμογέλασε διάπλατα!

Έτσι, παρά το γεγονός ότι ο λαχνός του κληρώθηκε ανάμεσα σε εκατομμύρια άλλους που είχαν συναλλαγές με αρκετά μεγαλύτερα χρηματικά ποσά, ο τυχερός ήταν αυτός!
Υπενθυμίζεται ότι το συνολικό ύψος των συναλλαγών από το οποίο προέκυψαν οι λαχνοί για τις κληρώσεις ανήλθε σε 22,415 δισ. ευρώ, ενώ ο αριθμός των λαχνών που μπήκαν στην κληρωτίδα ανήλθε σε 11,315 δισεκατομμύρια.

Η πληρωμή των τυχερών θα πραγματοποιηθεί στις 29 Δεκεμβρίου 2017. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet – «Ο λογαριασμός μου» – Δήλωση Λογαριασμού – ΙΒΑΝ.

Προσοχή: Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός τριμήνου, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο θα καταβληθεί σε άλλον δικαιούχο, κάτοχο αναπληρωματικού λαχνού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θετικό μήνυμα από τον Σχοινά της Κομισιόν: «Το μνημόνιο όπως το ξέρουμε τελειώνει – Ιστορικές οι θυσίες των Ελλήνων»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παράταση τέλος για κοινωνικό μέρισμα και ειδικό μέρισμα σε νησιώτες – Μέχρι τα μεσάνυχτα οι αιτήσεις

ΑΚΟΜΑ: Έγιναν οι χριστουγεννιάτικες κληρώσεις της φορολοταρίας – Έχετε… μήνυμα στο Taxisnet!