“Avengers Infinity War”: Διέλυσε το ρεκόρ θεάσεων μέσα σε μια μέρα

Για τους λάτρεις της Marvel, το τρέιλερ της ταινίας “Avengers: Infinity War” που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, ήταν ένα κολοσσιαίο γεγονός που περίμεναν πολύ καιρό και παρουσίασε -για πρώτη φορά- τους Εκδικητές και τους Φύλακες του Γαλαξία σε μια ταινία.

Αυτό το γεγονός έκανε το τρέιλερ να το παρακολουθήσουν μέσα σε μια μόνο ημέρα από την κυκλοφορία του, πάνω από 200 εκατομμύρια φορές.

Σύμφωνα με τα Marvel Studios, το τρέιλερ έκανε 230 εκατομμύρια προβολές σε όλες τις μορφές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Αυτό ξεπέρασε κατά πολύ τον προηγούμενο πρωταθλητή, την νέα εκδοχή του βιβλίου του Στίβεν Κίνγκ, “Το Αυτό” (It) το οποίο κατείχε το ρεκόρ με 197 εκατομμύρια προβολές μέσα σε μια μέρα.

Βέβαια, το Infinity War έχει πληθώρα ηθοποιών, πολλοί εκ της αφρόκρεμας του Χόλλυγουντ, όπως ο Robert Downey Jr. (Iron Man) ο Chris Evans (Captain America) η Scarlett Johansson (Μαύρη Χήρα) ο Chris Hemsworth (Thor) ο Tom Holland (Spider-Man) ο Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), ο Mark Ruffalo (Hulk) ο Chris Pratt (Star Lord) και αυτοί είναι ένα μόνο μέρος από τους πάνω από 70 ηθοποιούς που θα πάρουν μέρος στην ταινία που αναμένεται να βγεί στις αίθουσες των κινηματογράφων στα τέλη του Απριλίου του 2018.

Το τρέιλερ μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ: Το πρώτο τρέιλερ για το Avengers 3 έφτασε και είναι έπος (Βίντεο)