Αποσύρθηκε η διαφήμιση με τον Ψωμιάδη-Ζορό – Τι λέει η ανακοίνωση των Jumbo

Jumbo

Αποσύρθηκε το διαφημιστικό σποτ των Jumbo για τις Απόκριες με πρωταγωνιστή τον πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Το διαφημιστικό κατέβηκε ήδη από την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο youtube, ενώ όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση «θα γίνει αντικατάσταση της μουσικής».

«Με αφορμή το νέο μας διαφημιστικό σποτ για τις απόκριες στο οποίο πρωταγωνιστεί ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, διευκρινίζουμε ότι δεν είχαμε καμία πρόθεση σχολιασμού και εμπλοκής στην πολιτική σκηνή της χώρας. Το τραγούδι, όπως και το concept του διαφημιστικού σποτ επαναφέρει τον κ. Ψωμιάδη στο σκηνικό των αποκριών μέσω ενός χαρακτήρα που είχε υποδυθεί και στον παρελθόν. Κάθε άλλος συσχετισμός είναι ατυχής», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των Jumbo.

«Με στόχο ωστόσο την αποφυγή κάθε παρερμηνείας ή συσχετισμού, αποφασίσαμε οικειοθελώς να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση της μουσικής επένδυσης της διαφήμισης, και εν προκειμένω του τραγουδιού με το οποίο κλείνει το διαφημιστικό σποτ», σημειώνεται στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Γιατί λείπει ο Κρατερός Κατσούλης από τους «ΚουΚου»; Τι είπε η Καραβάτου (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δεν υπάρχει! Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ντύθηκε… Ζορό και παίζει σε διαφήμιση! (Βίντεο)

ΑΚΟΜΑ: Δημήτρης Σκαρμούτσος: Ο λόγος που αποχώρησε από το MasterChef