Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα λόγω της επίσκεψης του ισραηλινού Προέδρου

Ισραηλινός

Ατελείωτη κίνηση έχουν προκαλέσει στην πρωτεύουσα τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την επίσημη επίσκεψη προέδρου του Ισραήλ Ρούβεν Ρίβλιν στην Ελλάδα.

Από νωρίς το πρωί πραγματοποιούνται έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου στο κέντρο της Αθήνας και στην ευρύτερη περιοχή. Οι ρυθμίσεις πραγματοποιούνται σταδιακά, ενώ θα ισχύσουν έως και το απόγευμα της Τετάρτης (31 Ιανουαρίου), σύμφωνα πάντα με την αστυνομία.

Ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα παραμένει κλειστός από τις 9 το πρωί και οι συρμοί διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούν στάση, ενώ θα παραμείνει κλειστός μέχρι νεοτέρας.

Αυτή την ώρα ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρεουβέν Ριβλίν επισκέπτεται τον Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο και θα συναντηθεί στις 12:40 με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Υπό αστυνομικό κλοιό θα βρίσκεται η περιοχή γύρω από το Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς και το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στο οποίο θα διαμείνει.

Την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος του Ισραήλ θα παραστούν στην τελετή τοποθέτησης του θεμελίου λίθου στον χώρο ανέγερσης του Μουσείου για το Ολοκαύτωμα, στις 11:15 στη Θεσσαλονίκη.

Έκλεισε για λίγα λεπτά την Κυριακή η Αττική Οδός
Την Κυριακή, έκλεισε για λίγα λεπτά ή κυκλοφορία στην Αττική Οδό λόγω της επίσκεψης του προέδρου του Ισραήλ, ο οποίος κατευθύνθηκε από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στο κέντρο της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλειστός, σήμερα, από τις 9 ο σταθμός «Σύνταγμα» του Μετρό

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας – Στην Αθήνα ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρούβεν Ρίβλιν

ΑΚΟΜΑ: Ανατίναξαν ΑΤΜ στου Παπάγου – Εκτοξεύτηκε στο δρόμο