Γεωργιάδης για Σκοπιανό: “Η ΝΔ δεν πρέπει να παίξει το ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου”

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως: «η ΝΔ δεν πρέπει να παίξει τον ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου και να εμπλακεί στο Σκοπιανό. Αυτό είναι θέμα του κ. Τσίπρα. Όταν καταλήξουν στην κυβέρνηση σε κοινή θέση και τη φέρουν στη Βουλή ως πλειοψηφία, τότε εμείς θα τοποθετηθούμε».

Και συνέχισε λέγοντας πως «το θέμα της ονομασίας είναι θέμα της κυβέρνησης, και δεν πρέπει να μπλέκεται στα πόδια της η αντιπολίτευση. Τον Ιούνιο έχουμε Σύνοδο του ΝΑΤΟ, θα θέσει το θέμα ο Τραμπ, και θα πρέπει να δει ο κ. Τσίπρας πώς θα ξεφύγει. Ο Τσίπρας είναι πρωθυπουργός, και αυτός θα το λύσει».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε «αστείο, άλλα και επικοινωνιακή πομφόλυγα, το αφήγημα του κ. Τσίπρα ότι η Ελλάδα βγαίνει από τα μνημόνια».

«Όταν θα έχουμε υποχρεωτικά, με ψηφισμένο από την κυβέρνηση νόμο, την προέγκριση όλων των αποφάσεων του υπουργού Οικονομικών αυτό είναι αστείο», είπε ο κ. Γεωργιάδης Το μόνο που θα αλλάξει, είπε, είναι ότι θα δανειζόμαστε από τις αγορές οι οποίες είναι πιο αυστηρές από τους δανειστές.

«Αν ο κ. Τσίπρας αρχίζει και μοιράζει, τα δεκαετή ομόλογα από το 3% θα πάνε στο 6% και πολύ παραπάνω», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιμένει η Σπυράκη: «Να καταθέσει η κυβέρνηση ενιαία πρόταση για το Σκοπιανό»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σκουρλέτης για νέα χρονιά: «Να σπάσουμε τα δεσμά των προηγούμενων δεκαετιών»

ΑΚΟΜΑ: Σπορτίφ τύπος ο Πολάκης – Με… ψαροντούφεκο καλωσόρισε το 2018 (pic)