12,3 εκατ. ευρώ αποζημιώσεις θα δώσουν οι ασφαλιστικές στη Μάνδρα

Μάνδρα

Στα 12,3 εκατ. ευρώ υπολογίζεται το ποσό των αποζημιώσεων που θα καταβάλουν οι ασφαλιστικές εταιρείες στους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική.

Από την ανάλυση των στοιχείων που έκανε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας δηλώθηκαν 177 ζημιές επί των ασφαλίσεων περιουσίας με ποσό πρώτης εκτίμησης για αποζημίωση της τάξης των 11,6 εκατ. ευρώ άρα η μέση δηλωθείσα ζημία φθάνει τα 65.833 ευρώ.

Μεγαλύτερη γεωγραφική συγκέντρωση ζημιών περιουσίας καταγράφεται στην περιοχή της Μάνδρας, όπου η δηλώθηκαν 110 ζημιές με πρόβλεψη αποζημίωσης 10,2 εκατ. ευρώ και μέση ζημία 93.435 ευρώ.

Στη Νέα Πέραμο δηλώθηκαν 31 ζημιές και η πρόβλεψη αποζημίωσης ανέρχεται σε 548.289 ευρώ και στην Ελευσίνα δηλώθηκαν 15 ζημιές και το ποσό αποζημίωσης ανέρχεται στις 163.781 ευρώ. Επίσης 14 ζημιές δηλώθηκαν στα Μέγαρα και επτά ζημιές στη Μαγούλα.

Ως προς τις ασφαλίσεις αυτοκινήτων, δηλώθηκαν συνολικά στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις της έρευνας 149 ζημιές με ποσό πρώτης εκτίμησης για αποζημίωση της τάξης των 651 χιλιάδων €, άρα η μέση δηλωθείσα ζημία φθάνει τα 4.370€.

Οι δηλωθείσες ζημιές των αυτοκινήτων κατανέμονται ανά περιοχή ως ακολούθως:

Μάνδρα02

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεωργιάδης για Σκοπιανό: «Η ΝΔ δεν πρέπει να παίξει το ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωλοτούμπα από Σώρρα – Τι ζητάει από τους οπαδούς του σε ένα νέο ηχητικό παραλήρημα!

AKOMA: Άκουσον άκουσον! Ενορίτες έκαναν πορεία και ράντισαν με αγιασμό το γλυπτό «Phylax» (video)