“Οι αποκαλύψεις μου θα τον ρίξουν”: Δηλώνει ο συγγραφέας του βιβλίου για τον Τραμπ, Μάικλ Γουλφ

Μάικλ Γουλφ

Ο συγγραφέας του άκρως επικριτικού βιβλίου για τον πρώτο χρόνο του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, Μάικλ Γουλφ, δήλωσε πως οι αποκαλύψεις του είναι πιθανό να φέρουν το τέλος της παραμονής του Τραμπ στο Λευκό Οίκο.

Ο Μάικλ Γουλφ δήλωσε στο ραδιόφωνο του BBC πως το συμπέρασμά του στο βιβλίο “Fire and Fury: Inside the Trump White House” («Φωτιά και Οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Ντόναλντ Τραμπ») ότι ο Τραμπ δεν είναι κατάλληλος για τη δουλειά αυτή, γίνεται μια ευρέως διαδεδομένη άποψη.

«Νομίζω πως ένα από τα ενδιαφέροντα αποτελέσματα του βιβλίου μέχρι τώρα είναι μια πολύ σαφής εντύπωση “ο βασιλιάς είναι γυμνός”» είπε ο Γουλφ στη συνέντευξη η οποία μεταδόθηκε σήμερα.

«Η ιστορία που διηγήθηκα φαίνεται να παρουσιάζει την προεδρία του με τέτοιον τρόπο ώστε να λέει πως δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του», είπε ο Γουλφ.

«Ξαφνικά παντού ο κόσμος λέει “Θεέ μου, είναι αλήθεια, είναι γυμνός”. Αυτό είναι το υπόβαθρο στην αντίληψη και την κατανόηση που τελικά θα θέσει τέρμα… σε αυτή την προεδρία».

Ο Τραμπ δήλωσε ότι το βιβλίο είναι γεμάτο ψέματα. Περιγράφει έναν χαώδη Λευκό Οίκο, έναν πρόεδρο που δεν περίμενε να κερδίσει την προεδρία το 2016, και βοηθούς του Τραμπ που περιγελούν τις ικανότητές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μακρόν «κόβει τη φορά» στον Ερντογάν για τις ενταξιακές συνομιλίες

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σάλος με σειρά του BBC και της NetFlix όπου Αχιλλέας, Πάτροκλος και Δίας είναι… μαύροι! (Εικόνες)

ΑΚΟΜΑ: O Κιμ πάτησε το κουμπί και χτύπησε την ίδια του τη χώρα;