Απίστευτο! Εκατοντάδες εκατ. δολάρια έφερε η Μέγκαν Μαρκλ στη βρετανική οικονομία

Μέγκαν Μαρκλ

Όπως και η Κέιτ Μίντλετον πριν από αυτή, έτσι και η Μέγκαν Μαρκλ έγινε στιγμιαία fashion icon τη στιγμή που ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός έχει γίνει αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία και τις ΗΠΑ. Όλα όσα φοράει και κάνει, γίνονται αντικείμενο λατρείας και αυτό μεταφράζεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για τη βρετανική οικονομία.

Μέγκαν Μαρκλ02

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Brand Finance, που ανακοίνωσε το Forbes, η είσοδος της Μέγκαν στη βασιλική οικογένεια αναμένεται να αυξήσει την οικονομία κατά 667 εκατομμύρια δολάρια φέτος, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Αν λάβει κανείς υπόψη τι έγινε μετά τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, η εμμονή του κοινού με την Μέγκαν θα εμβαθύνει με την πάροδο του χρόνου. Ειδικά όταν γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

Η Μαρκλ ακολουθεί τα βήματα της Κέιτ Μίντλετον, της οποίας το fashion-icon status αξίζει περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως στη βρετανική βιομηχανία μόδας.

Αλλά η Μέγκαν, με θαυμαστές στις ΗΠΑ, τον Καναδά και τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, και με ένα πιο μοντέρνο και λιγότερο παραδοσιακό στυλ από ότι η Κέιτ, είναι πιθανό να ξεπεράσει το πανδαιμόνιο που προκαλεί η δούκισσα του Κέμπριτζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας ετοιμάζουν οι ΗΠΑ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Τραμπ πέταξε έξω από το Οβάλ Γραφείο δημοσιογράφο του CNN! (pics & video)

ΑΚΟΜΑ: 18 αρχαίους τάφους ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι στην Κίνα