Απεργία στον ΟΛΘ στις 25 Ιανουαρίου

ΟΛΘ

Αγωνιστικές κινητοποιήσεις, µε 24ωρη προειδοποιητική απεργία στον Οργανισµό Λιµένα Θεσσαλονίκης και µε 4ωρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα, στους Οργανισµούς Λιµένων Πειραιά, Ηρακλείου, Βόλου, Πάτρας, Ραφήνας, Λαυρίου, Ελευσίνας, Κερκύρας, Ηγουµενίτσας, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης και Χαλκίδας, προγραμματίζουν για τις 25 Ιανουαρίου, τα μέλη της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜ. Υ. Λ. Ε ).

Όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, η κινητοποίηση γίνεται με αφορμή την μεταφορά της σύγκλισης της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης του ΟΛΘ στην Αθήνα. «Αυτό δεν θα µας σταµατήσει», τονίζεται χαρακτηριστικά, «θα είµαστε εκεί για να τους µεταφέρουµε το µήνυµα: µη λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο, όπου και να µεταφέρετε τις συνεδριάσεις σας δεν θα µας αποφύγετε».

Οι εργαζόμενοι δηλώνουν στην ανακοίνωσή τους ότι το αµέσως επόµενο διάστηµα, θα προχωρήσουν «χρησιµοποιώντας όλα τα εργαλεία, νομικά, αγωνιστικά και κοινωνικά», προκειµένου «να δίνουµε απάντηση σε κάθε βήµα της επιχειρούµενης πώλησης και να αποκαλύπτουµε τις νοµικές ακροβασίες και τα πολιτικά ατοπήµατα για να υπερασπιστούµε το δηµόσιο συµφέρον και το δηµόσιο χαρακτήρα του Ο.Λ.Θ.».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρχεται στην Ελλάδα ο Νίμιτς – Σε Αθήνα και Σκόπια τις επόμενες μέρες για την ονομασία

ΑΚΟΜΑ: Μπλόκο ετοιμάζουν την προσεχή Πέμπτη οι αγρότες της Λάρισας