Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική

Σε διάφορες περιοχές της Αττικής διακινούσε ναρκωτικά πολυμελής εγκληματική οργάνωση, που εξαρθρώθηκε από την υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών. Ειδικότερα, συνελήφθησαν, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση, στις περιοχές Ζωγράφου, Κερατέας, Νέου Κόσμου, Παλαιού Φαλήρου και Κάτω Πατησίων, 11 μέλη της σπείρας, ηλικίας από 29 έως 63 ετών, μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό. Συγκεκριμένα, πρόκειται για πέντε Έλληνες, ισάριθμους Αλβανούς και μία γυναίκα από τη Ρουμανία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με την εύρεση των ποσοτήτων κοκαΐνης και την καθοδήγηση των υπόλοιπων μελών, ήταν ένας 40χρονος Αλβανός. Άμεσος συνεργός του, που είχε εποπτικό ρόλο, ήταν ένας 38χρονος Έλληνας, ενώ τα υπόλοιπα μέλη ήταν επιφορτισμένα με την αποθήκευση, απόκρυψη, νόθευση και διακίνηση των ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Έπειτα από αστυνομικές έρευνες σε οικίες, χώρους και οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 1.521 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5.700 γραμμαρίων, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, νοθευτική ουσία βάρους 350 γραμμαρίων, τέσσερα Ι.Χ αυτοκίνητα, ένα πιστόλι, εβδομήντα πέντε φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 25.855 ευρώ, τρείς χρυσές λίρες, διάφορα χρηματικά ποσά ξένων νομισμάτων και οκτώ ζυγαριές ακριβείας

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κλειστός, σήμερα, από τις 9 ο σταθμός «Σύνταγμα» του Μετρό

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας – Στην Αθήνα ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρούβεν Ρίβλιν

Το απόγευμα της Τρίτης η τρίτη λοταρία των αποδείξεων – Ποιοι και πως συμμετέχουν