Λεβέντης: Πάνε για προδοσία πλαγίως για το θέμα των Σκοπίων

Την άποψη ότι “χρειάζονται κάποια ανταλλάγματα στην πολιτική” εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας για το θέμα της ΠΓΔΜ, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο “Πρώτο Θέμα” ξεκαθαρίζοντας ότι σε ένα ενδεχόμενο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, ο ίδιος θα ακολουθήσει την παρακάτω στάση: “Θα τους στρέψω στη λύση να δώσουμε οικονομικά ανταλλάγματα και αυτοί να δώσουν το όνομα Σκόπια. Χρειάζονται κάποια ανταλλάγματα στην πολιτική. Τα έχουμε εξετάσει αυτά;”.

Παράλληλα εκτίμησε ότι “ο Τσίπρας πάει να περάσει μια λύση που θα συμφωνήσουν, ο ίδιος, ο Μητσοτάκης και η Γεννηματά. Πηγαίνουμε σε μία προδοσία πλαγίως με συμμετοχή Γεννηματά και ΝΔ” είπε και προέβλεψε ότι “θα πάμε σε εκλογές με επίκληση του Σκοπιανού και θα το δώσει (σσ το όνομα) μετά ο Μητσοτάκης. Ο Τσίπρας θέλει να περάσει τον Καμμένο μέσω Γεννηματά και Μητσοτάκη”.

Ο κ. Λεβέντης σημείωσε ακόμη, ότι “πρέπει να υπάρχει μια κυβέρνηση 230 βουλευτών και να συμμετέχουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση παραπαίει. Όσο κάθεται τόσο μεγαλύτερη ζημιά προκαλεί”. Ερωτηθείς, ωστόσο, για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει η Ένωση Κεντρώων σε μία τέτοια κυβέρνηση, απάντησε αρνητικά, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Εμείς δεν έχουμε καψούρα για υπουργεία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λεβέντης προς Παυλόπουλο: Προσέξτε να μην παραδοθεί το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια

Δ. Καμμένος για Σκόπια: «Δεν μπορεί να μας στριμώξει η ΝΔ στο θέμα της ονομασίας»

Συλλαλητήριο ετοιμάζεται στην Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία