Νεκρός ο επιβάτης που πήδηξε στη θάλασσα από το Blue Star Naxos (pics & video)

Blue Star Naxos

Νεκρός βρέθηκε ο επιβάτης του Blue Star Naxos που πήδηξε στη θάλασσα από το κατάστρωμα του πλοίου το βράδυ της Τρίτης, λίγα ναυτικά μίλια έξω από τη Σύρο.

Για τον εντοπισμό του αυτόχειρα ηλικίας περίπου 60 ετών, κινητοποιήθηκε μεγάλη επιχείριση με συντονιστή το Λιμενικό Σώμα και τη συμμετοχή των ΕΓ/ΟΓ Blue Star Naxos, Blue Star Delos, 2 δεξαμενόπλοιων, ταχύπλοων του Λιμενικού κι ενός ελικοπτέρου Super Puma.

Blue Star Naxos02

Περίπου στις 11 το βράδυ, πλήρωμα του ταχύπλοου σκάφους του Λιμενικού 609, εντόπισε πνιγμένο τον αγνοούμενο άνδρα στην επιφάνεια της θάλασσας, περίπου 4 ναυτικά μίλια ΒΔ της Σύρου. Ο αυτόχειρας μεταφέρεται στην Σύρο για να ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Ολα συνέβησαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ κι ενώ το πλοίο βρισκόταν ανάμεσα σε Γυάρο και Σύρο. Ξαφνικά ένας επιβάτης πήδηξε από το κατάστρωμα στη θάλασσα.

Πήδηξε εκούσια
Σοκαρισμένοι οι υπόλοιποι επιβάτες του καταστρώματος δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους για το τι ακριβώς έγινε. Μάλιστα, μαρτυρίες αναφέρουν πως κάποιοι επιβάτες που είδαν τον άνδρα να σκαρφαλώνει τα κάγκελα του πλοίου προσπάθησαν να τον σταματήσουν, ωστόσο αυτός πρόλαβε να πηδήξει στη θάλασσα.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 24ωρη απεργία σήμερα για τους νοσοκομειακούς γιατρούς – Συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σήμερα στα Σκόπια ο Νίμιτς – Προτείνει το όνομα GornaMakedonija – Επιταχύνεται η λύση

ΑΚΟΜΑ: Η Εθνική Βιβλιοθήκη μετακομίζει στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος