“Ξέπλενε” μαύρο χρήμα ο σατανιστής της Κεφαλονιάς – Μπλεγμένος σε περίεργες υποθέσεις ο Γερμανός

Σατανιστής

Νέα δεδομένα έρχονται να περιπλέξουν την τραγωδία με τον θάνατο δύο τουριστών στην Κεφαλονιά, πριν από μερικές ημέρες.

Χρηματοδότηση από άγνωστη πηγή, ύψους 30.000 ευρώ, στις αρχές Ιουνίου, αλλά και μία κατηγορία για ξέπλυμα χρήματος περιέχονται στον φάκελο του 30χρονου Γερμανού, πρωταγωνιστή της τραγωδίας.

Τα στοιχεία αυτά,  εστάλησαν πρόσφατα στην Ελλάδα από τις γερμανικές αρχές, δημιουργώντας πολλά  ερωτηματικά για τις ενασχολήσεις του 30χρονου, αλλά και τον τρόπο που απέκτησε το συγκεκριμένο ποσό, με το οποίο χρηματοδότησε το ταξίδι του στην Ελλάδα.

Στα στοιχεία αυτά αναφέρεται ότι, ο 30χρονος κατάγεται από την πόλη Απόλντα της κεντρικής Γερμανίας – διέμενε και στο γειτονικό χωριό Ινγκερσελέμπεν – κι ότι στις 22 Αυγούστου 2017 είχε προχωρήσει σε τροχαία παράβαση επί γερμανικού εδάφους.

Ακόμη, ερωτήματα προκαλεί στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ η αναφορά για κατηγορία για «ξέπλυμα χρήματος» που τον αφορά, αλλά και μία ακόμη για «παράνομη κτήση αντικειμένων μεγάλης αξίας», για τις οποίες δεν υπάρχει καμία περαιτέρω διευκρίνιση.

Την ίδια ώρα, η ιατροδικαστής Πατρών, κ. Αγγελική Τζιόλα που προχώρησε στις σχετικές νεκροτομές, αναμένει το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το ζευγάρι των τουριστών είχε χρησιμοποιήσει παραισθησιογόνες ουσίες ή άλλου τύπου ναρκωτικά και ερχόταν σε κατάσταση παραζάλης, σε «πειραματισμούς» ερωτικής μορφής με προσπάθειες τομής στα χέρια τους που απέβησαν μοιραίες.

Οι πιθανότητες να ακολουθούσαν κάποιο σατανιστικό τελετουργικό μειώνονται μέρα με τη μέρα.

Πηγή: Βήμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικηγόρος Κώστα Ζέμπερη: «Τα στοιχεία δείχνουν ότι σκότωσε τη Δώρα για να τη ληστέψει»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παρέμβαση Ιερώνυμου για το Σκοπιανό: «Η Εκκλησία δεν θα μείνει αδιάφορη»

AKOMA: Το ΠΑΜΕ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου – Μετά τη χθεσινή «επίσκεψη» στην Αχτσιόγλου (video)