Στις 10.30 ο Μητσοτάκης στο Μαξίμου: «Είναι αργά για ουσιαστική ενημέρωση»

Μητσοτάκης

«Είναι αργά για ουσιαστική ενημέρωση» ήταν η πρώτη αντίδραση της Πειραιώς στην πρόταση Τσίπρα για συνάντηση-ενημέρωση για το Σκοπιανό.

Ωστόσο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάει το Σάββατο, στις 10:30 το πρωί, για το ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην εν λόγω συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα περιμένει να ακούσει από τον κ. Τσίπρα αν η κυβέρνηση έχει ενιαία θέση -ότι συμφωνούν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ-, σε διαφορετική περίπτωση θα αποχωρήσει.

Μάλιστα, πηγές της Πειραιώς αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε ενδεχόμενο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για το Σκοπιανό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα θα αναχωρήσει για το προγραμματισμένο ταξίδι του στο εξωτερικό, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συγκεκριμένα, όπου θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή.

Σημειώνεται ότι αιφνιδιαστικά, γύρω στις 12:30 χθες Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, το Μέγαρο Μαξίμου γνωστοποίησε ότι αύριο ο Αλέξης Τσίπρας προτίθεται να ενημερώσει κατ’ ιδίαν τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις στο εθνικό θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεννηματά σε Τσίπρα για Σκοπιανό: «Να πάμε σε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παυλόπουλος από Αίγιο: «Και οι διαφωνίες είναι θεμιτές σε κάθε πραγματική δημοκρατία»

ΑΚΟΜΑ: Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Τσιρώνης: «Η συντριπτική πλειονότητα των αγροτών φέτος πλήρωσε λιγότερα»