Στρατηγός Ζιάζιας: “Γιατί πρέπει να πάμε στο συλλαλητήριο της Αθήνας”

Θέση για το συλλαλητήριο που θα γίνει στο Σύνταγμα την 4η Φεβρουαρίου πήρε ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιάζιας με ανακοίνωση του, σύμφωνα με το militaire.gr.

Αναλυτικά:

“Γράφει ο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΙΑΖΙΑΣ

Στρατηγός

Πρώην Α/ΓΕΣ

Με αγνό ,ειλικρινή και άδολο Πατριωτισμό ,με απόλυτο σεβασμό στην αλήθεια και την ιστορία μας , με δημοκρατικό σεβασμό σε όλους , αλλά και με καθαρή πατριωτική απαίτηση να μην παραδοθεί το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στους σφετεριστές της ιστορίας μας, είναι καθήκον όλων μας να συμμετάσχουμε στην ΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ .

Η πατριωτική αυτη σύναξη , εκφράζει την σταθερή θέληση του λαού μας για επίλυση αυτού του Εθνικού μας Θέματος σύμφωνα με τα Εθνικά μας συμφέροντα και όχι σύμφωνα με τις επιδιώξεις και τα συμφέροντα των διεθνών πατρώνων . Η Σύναξη αυτή , εκφράζει την ομοψυχία του λαού μας έναντι στην αδιάλλακτη και ανιστόρητη θέση των γειτόνων μας και μόνον , χωρίς φανφάρες ,χωρίς διχαστικούς λόγους , χωρίς υπερφίαλες και άστοχες κραυγές και υβριστικούς λόγους . ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η αγωνία και το ενδιαφέρον για τα εθνικά θέματα και ο άδολος και μαχητικός πατριωτισμός δεν είναι προνόμιο κάποιων «εκλεκτών» , που μια ζωή προσκυνούσαν το φαύλο σύστημα …….Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει. Είναι η προϋπόθεση για την αποτελεσματική προάσπιση των εθνικών ΜΑΣ συμφερόντων. Η ΣΥΝΑΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ , ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ …….”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στις 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα το νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

«Ελλάδα σημαίνει Μακεδονία»: Συλλαλητήριο και στην Αθήνα για το Σκοπιανό (Βίντεο)

«Το μεγάλο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη απέδειξε ότι υπάρχει μέλλον» (Βίντεο)