Ο Καμμένος κάλεσε την Χρυσή Αυγή στο ΥΠΕΘΑ για ενημέρωση

Πρόσκληση στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Νικόλαο Κούζηλο να ενημερωθεί για διαβαθμισμένα θέματα των εξοπλιστικών προγραμμάτων από τους αρμόδιους επιτελείς στο ΥΠΕΘΑ, απευθύνει γραπτώς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μέσω της διαδικασίας του Κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε καταθέσει ερώτηση σχετική με τα κοινά προγράμματα Ελλάδας – Κύπρου που είχαν ανακοινώσει ότι προχωρούν μέσω της Μόνιμης Διαρθρωμένης συνεργασίας (PESCO) οι δυο υπουργοί άμυνας.

Απαντώντας ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι αυτά είναι απόρρητα και κάλεσε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για πληρέστερη ενημέρωση στο υπουργείο, όπως μετέδωσε το armyvoice.gr.

Συγκεκριμένα, στην απάντησή του αναφέρει:

Σε απάντηση της Ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Νικόλαος Κούζηλος με θέμα «Κοινά εξοπλιστικά προγράμματα Ελλάδας-Κύπρου» σας γνωρίζω ότι, αρκετά από τα στοιχεία της απάντησης είναι διαβαθμισμένα, μη δυνάμενα να αποδεσμευθούν μέσω της παρούσης διαδικασίας, και εμπίπτουν στην περίπτωση της παραγράφου 4 του Άρθρου 133 του Κανονισμού της Βουλής των Ελλήνων.

Συνεπώς, καλείται ο ερωτών βουλευτής να επισκεφθεί το ΥΠΕΘΑ προκειμένου να ενημερωθεί πλήρως από τους αρμοδίους επιτελείς για όλα τα τεθέντα ζητήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μιχαλολιάκος στις Παρεμβάσεις: Η ιστορία για το Σκοπιανό γίνεται για τα συμφέροντα των ΗΠΑ (Βίντεο)

Επιστολή Μιχαλολιάκου σε Τσίπρα για τον αποκλεισμό από την ενημέρωση για το Σκοπιανό

Δημοσκόπηση: «Πατώνει» στη Βόρειο Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ – Σαφές προβάδισμα η ΝΔ – Ενισχύεται η Χρυσή Αυγή