“Η πιο ακραία μεταμόρφωση στον κόσμο”: Όχι μόνο έγινε γυναίκα αλλά και… ερπετό (Βίντεο)

Η Εύα Τιαμάτ Μέδουσα, μια… γυναίκα από το Μπρούνι του Τέξας, πιστεύει ότι είναι το «πιο τροποποιημένο τρανσέξουαλ στον κόσμο». Επίσης αυτοχαρακτηρίζεται ως “δράκος” και έχει ξοδέψει περισσότερα από 60.000 δολάρια για να νοιάζει σαν… ερπετό.

Η απόφαση της Εύας να γίνει δράκος ξεκίνησε όταν ήταν ακόμη άνδρας και διαγνώστηκε να είναι φορέας του ιού HIV. Τότε αποφάσισε «να μην πεθάνει σαν άνθρωπος». Αφήνοντας την δουλειά της ως αντιπροέδρου σε τράπεζα ξεκίνησε να μεταμορφώνεται στην ερπετό μορφή που πάντα επιθυμούσε να έχει, ισχυριζόμενη ότι μετά την εγκατάλειψή της από τους γονείς της στην ηλικία των πέντε, “γεννήθηκε” και πάλι σαν ένας… κροταλίας, σύμφωνα εμ την metro.co.uk.

Χαρακτηρίζεται επίσης ως «μετά-είδος» και δεν αναγνωρίζεται πλέον ως άνθρωπος, αλλά ως ερπετό. «Θα ήθελα να υπάρξει ένας ανοιχτός διάλογος για τον κόσμο της τροποποίησης του σώματος και να καταλάβουμε πώς ήταν να ζεις ως ομοφυλόφιλος για 53 χρόνια και τώρα ως τρανσεξουαλική γυναίκα», είπε στο The Wizard of Odd TV.

«Η μεγαλύτερη μου επιθυμία είναι να συνεχίσω την τροποποίηση του σώματός μου έως ότου ολοκληρωθεί η μεταμόρφωση μου. Υπάρχει μεγάλη παρανόηση για το τι σημαίνει να είσαι τρανσεξουαλικός και στη συνέχεια πέρα από αυτό – κάτι που εισάγω – την ιδέα του «μετά-είδους» (trans-speciesism).

Σημεία των καιρών…

Δείτε πως έγινε παρακάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συναγερμό προκάλεσε ένας… κροκόδειλος στον Τάμεση!

Δράκοι του Κομόντο και κροκόδειλοι ζούσαν στην Ελλάδα πριν 18 εκατ. χρόνια

Τρομακτικό! Δεν θα πιστεύετε πιο ζώο έχει το φοβερότερο στόμα στον πλανήτη (Βίντεο)