Άναυδοι ο παίκτες του Survivor με την υποψηφιότητα της Κατερίνας Χαλικιά (Βίντεο)

Μοναδικές στιγμές στο Survivor και στο αποψινό επεισόδιο. Μέσα από το ΕΔΩ Survivor απολαύσαμε αποκλειστικά ορισμένες στιγμές που θα δούμε εκτενώς σήμερα.

Οι παίκτες μιλώντας on camera αναφέρονται ιδιαίτερα στην υποψηφιότητα της Κατερίνας Χαλικιά. Πράγματι η ψήφος της Ξένιας εξέπληξε άπαντες, καθώς επικαλέστηκε αγωνιστικούς παράγοντες. Ακόμη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που είναι υποψήφια, εξήγησε πως το κλίμα είναι βαρύ στην ομάδα μετά την απόφαση αυτή, όπως μετέδωσε το peoplegreece.com.

«Στεναχωρήθηκα πολύ που με ψήφισε η συμπαίκτριά μου η Ξένια, γιατί ειδικά στο παιχνίδι της ασυλίας έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Πήρα νίκες, δεν έχασα κανένα καλάθι… Απλά επειδή ήταν η τρίτη φορά που κράτησα το βάρος δεν είχα δύναμη… Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ», αναφέρει η Κατερίνα.

Σε ότι αφορά την Ξένια επιμένει πως έκανε την καλύτερη επιλογή!

Ίδιες αντιδράσεις υπήρχαν και στο στρατόπεδο των Μαχητών. Η Μελίνα βέβαια φρόντισε να δώσει ρίξει το δικό της «καρφί», σημειώνοντας: «Η Ελένη Χατζίδου όσο και αν προσπάθησα αυτή την εβδομάδα να τη βοηθήσω, πάλι θεώρησαν ότι είναι αδύναμος κρίκος».

Δείτε τι θα δούμε το βράδυ της Τετάρτης 7/2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι αποκάλυψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για το «κόψιμο» του «Εδώ» (video)

Αθηναΐς Νέγκα για το «κόψιμο» του Rodeo: «Ήμουν σοκαρισμένη, δεν με ενημέρωσε κανείς από τον ΣΚΑΪ»! (video)

Βαγγέλης Περρής: «Περιμένουμε συγκεκριμένη συμβουλή για τον ΣΚΑΪ» (video)