Αμόκ στον κόσμο της ΑΕΚ για ένα εισιτήριο στο ΟΑΚΑ

Η σπουδαία επιτυχία της ΑΕΚ μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπως ήταν λογικό άνοιξε ακόμα περισσότερο την όρεξη των φίλων της Ένωσης για ένα εισιτήριο ενόψει του επαναληπτικού προημιτελικού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Από τα μεσάνυχτα μέχρι το πρωί της Δευτέρας, έφυγαν 3.000 εισιτήρια για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου και αναμένεται ακόμα καλύτερη συνέχεια, όπως μεταδίδει το gazzetta.gr.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Κορυφώνεται η ηλεκτρονική προπώληση για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και για τον πρώτο αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου για τη φάση των 32 του UEFA Europa League. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν ηλεκτρονικά να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους μέσω του aekfc.gr, του official app My AEK, αλλά και μέσω του δικτύου καταστημάτων COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα και με αυτόν τον τρόπο να μπαίνουν στις κληρώσεις της ΠΑΕ για πλούσια δώρα όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το linkhttps://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/photos/a.651697448205070.107374…. Στη σχετική κάρτα μπορείτε να δείτε ότι για τον αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου έχει ήδη υπάρξει sold out για τις θύρες 7, 9, 11 και 17.
Tαυτόχρονα συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό καθημερινά από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» για σήμερα και αύριο από τις 10:00 έως τις 17:00.

Την Τετάρτη 07/02, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:
• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 16:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 16:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα
Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η προπώληση στο εκδοτήριο για τον αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Μέσι «πλέκει» το εγκώμιο του Βαλβέρδε

Ρεκόρ για τον Αντετοκούνμπο – Βασικός στο All-Star Game με 2,5 εκατ. ψήφους!

Καφρίλα: Οπαδός έκανε την ανάγκη του στο μπουκαλάκι του… αντίπαλου τερματοφύλακα