Βαγγέλης Περρής: «Περιμένουμε συγκεκριμένη συμβουλή για τον ΣΚΑΪ» (video)

Περρής

Μεσημέρι Τρίτης ο Βαγγέλης Περρής ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ ότι η εκπομπή Rodeo που παρουσίαζε, θα πρέπει να κατεβάσει αυλαία την Παρασκευή. Οι λόγοι, δεν υπάρχει χώρος στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Τελικά, το Rodeo έριξε αυλαία χθες και ο αποχαιρετισμός στους τηλεθεατές έγινε με μία κάρτα, καθώς η εκπομπή ήταν γραμμένη. Ο Μιχάλης Πλεμμένος από το “Happy Day” συνάντησε τον Βαγγέλη Περρή κι εκείνος άφησε να εννοηθεί ότι ήδη ο δικηγόρος του εξετάζει πώς θα αντιμετωπίσει το θέμα: «Η εκπομπή δεν θα υπάρχει στον ΣΚΑΪ. Επειδή τα θέματα είναι ευαίσθητα και δεν θέλουμε να εκτεθούμε -επειδή την κάθε κουβέντα την μετράει ο καθένας διαφορετικά- περιμένουμε να έχουμε μια συγκεκριμένη συμβουλή για να δούμε πώς θα το χειριστούμε. Η εκπομπή τελείωσε. Περιμένουμε συγκεκριμένη συμβουλή για να κάνουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Την εκπομπή μας θα αντικαταστήσει τουρκική εκπομπή. Σαν τις Σουλιώτισσες θα χοροπηδάμε στου Ζαλόγγου τη μεριά».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αθηναΐς Νέγκα για το «κόψιμο» του Rodeo: «Ήμουν σοκαρισμένη, δεν με ενημέρωσε κανείς από τον ΣΚΑΪ»! (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H «έμμεση» απάντηση της Καραβάτου για την κόντρα της με τη Σπυροπούλου (video)

ΑΚΟΜΑ: Ο λόγος που ο Δάνης Κατρανίδης είπε «όχι» στο «Dancing with the stars» (video)