ΝΔ για Αντωνοπούλου-Παπαδημητρίου: “Δεν είναι εύθικτοι, ξεδιάντροποι είναι!”

Νέα Δημοκρατία

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα όσα είπε το βράδυ της Τρίτης σε ομιλία του στην Τρίπολη εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία. Από τα πυρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν γλίτωσαν ούτε η Ράνια Αντωνοπούλου και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του, έκανε λόγο για ευθιξία κάποιων που παραιτούνται για 23.000, αναφερόμενος εμμέσως στη Ράνια Αντωνοπούλου και τον Δημήτρη Παπαδημητρίου. Αυτή η αναφορά αλλά και μια για ένα φράγμα στα Φιλιατρά σχολιάστηκαν από τη Νέα Δημοκρατία και την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου

Τα δυο, πρώην πια, μέλη της κυβέρνησης υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους μετά την αποκάλυψη πως η Ράνια Αντωνοπούλου έπαιρνε (νόμιμα) επίδομα ενοικίου.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως ξεπέρασε τον εαυτό του. Όπως ανέφερε η Σοφία Ζαχαράκη, το φράγμα που δεσμεύτηκε να κατασκευαστεί στα Φιλιατρά, υπάρχει από το 2015.

Και φυσικά, η ΝΔ δεν άφησε ασχολίαστα τα περί ευθιξίας. «Δεν είναι εύθικτοι οι δύο εκατομμυριούχοι Υπουργοί του που εξαναγκάστηκαν να παραιτηθούν, όταν έγινε γνωστό ότι ζήτησαν και πήραν 23.000 ευρώ ως επίδομα ενοικίου. Είναι απλά ξεδιάντροποι».

Όλη η δήλωση της εκπροσώπου της ΝΔ

«Έχουμε συνηθίσει τον κ. Τσίπρα να υπόσχεται πράγματα που δεν μπορεί να κάνει, αλλά χθες ξεπέρασε και τον εαυτό του.

Δεσμεύθηκε για την κατασκευή φράγματος στα Φιλιατρά το οποίο υπάρχει ήδη από το 2015 και έχει εγκαινιάσει η Νέα Δημοκρατία.

Και μια λεκτική παρατήρηση επειδή μίλησε περί ευθιξίας.

Δεν είναι εύθικτοι οι δύο εκατομμυριούχοι Υπουργοί του που εξαναγκάστηκαν να παραιτηθούν, όταν έγινε γνωστό ότι ζήτησαν και πήραν 23.000 ευρώ ως επίδομα ενοικίου.

Είναι απλά ξεδιάντροποι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρανίκας για παραιτήσεις Αντωνοπούλου-Παπαδημητρίου: «Αυτό εννοούμε ήθος»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παπανδρέου στη Βουλή: «Τα μνημόνια αύξησαν τη χρήση ναρκωτικών ουσιών – Αποποινικοποιήστε την κάνναβη»

AKOMA: Βρούτσης για Novartis: «Πρόκειται για σκευωρία που έχει γίνει μπούμερανγκ στον ΣΥΡΙΖΑ»