Σε ύψος 4.000 μέτρων – Βρέθηκαν τα συντρίμμια της μοιραίας ιρανικής πτήσης! (pics & video)

Ιράν

Χρειάστηκε να περάσουν 48 ώρες μέχρι να βρεθούν τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Aseman Airlines. Συνετρίβη την περασμένη Κυριακή, παρασύροντας στο θάνατο 65 ανθρώπους.

Τα συντρίμμια του αεροπλάνου βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης σε υψόμετρο 4.000 μέτρων. Εντοπίστηκαν βορειοανατολικά του όρους Ντενά. Γράφτηκε έτσι το πρώτο μέρος του επιλόγου της αεροπορικής τραγωδίας που έχει βυθίσει στο πένθος το Ιράν.

Ιράν02

Την εξέλιξη ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των Φρουρών της Επανάστασης. «Ένα ελικόπτερο των Φρουρών της Επανάστασης εντόπισε το πρωί τα συντρίμμια του αεροπλάνου στο όρος Ντενά», στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας, δήλωσε ο εκπρόσωπος των Φρουρών Ραμεζάν Σαρίφ σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση.

«Από χθες, μη επανδρωμένα αεροσκάφη των Φρουρών της Επανάστασης είχαν αρχίσει να ερευνούν σχολαστικά την περιοχή στην οποία είχε πιθανώς συντριβεί το αεροπλάνο και σήμερα το πρωί δύο ελικόπτερα των αεροπορικών δυνάμεων απεστάλησαν στην περιοχή του δυστυχήματος», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος των Φρουρών της Επανάστασης.

Η αεροπορική τραγωδία στο Ιράν
Το αεροπλάνο ATR της ιρανικής αεροπορικής εταιρείας Aseman Airlines συνετρίβη την Κυριακή με 65 επιβαίνοντες στα όρη Ζάγκρος κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας.

Εκτελούσε πτήση από την Τεχεράνη προς την πόλη Γιασούζ, στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας. Οι ιρανικές αρχές θεωρούν ότι και οι 65 επιβαίνοντες είναι νεκροί.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκινά σήμερα στη Γερμανία η εσωκομματική ψηφοφορία στο SPD για το μεγάλο συνασπισμό

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρευνα: Τι θα κάνουμε αν ανακαλύψουμε εξωγήινη ζωή;

ΑΚΟΜΑ: Η NASA γιόρτασε τις 5000 μέρες του «Opportunity» στον Άρη με μια εντυπωσιακή φωτογραφία